Jeugdinitiaties

Sven Nys, Wout Van Aert, Mathieu van der Poel, Kevin Pauwels,... zijn de grote voorbeelden van onze jongste bezoekers aan de Soudal Grote Prijs Neerpelt. Welk kind droomt er nu niet van om in hun voetsporen te treden? Dankzij de jeugdinitiatie van de Soudal Classics worden hun dromen waar en laten we hen proeven van het echte werk.

Ex-profs Paul Herygers, Roland Liboton en Erwin Vervecken begeleiden jongeren in hun eerste stappen op een veldritparcours en ze gebruiken daarbij hun rijke ervaring om hen door het mulle zand te gidsen of hen te helpen over één van de vele hindernissen op het parcours.

Wie een extra tip kan gebruiken om z'n fiets perfect op z'n schouder te leggen, kan altijd raad vragen aan één van deze ex-wereldkampioenen.

Fiets, helm en een sportieve ingesteldheid, meer is er niet nodig. De jeugdinitiatie is gratis en staat open voor alle kinderen tussen 6 en 12 jaar.

De pret blijft niet beperkt tot rondjes rijden. Elke deelnemer ontvangt een verrassingspakket en een paar kinderen worden bovendien door het lot aangeduid om op het podium de bloemen te overhandigen aan de winnaars van de 'echte' wedstrijden.

Sportieve jongeren kunnen zich vooraf inschrijven via de websites van de verschillende wedstrijden.

Praktische info

  • Afspraak zaterdag 26 september om 10.45 uur in het Syntra-gebouw (Hoekstraat 50).
  • Parkeren kan op de parking van het Syntra-gebouw.
  • De jeugdinitiatie is gratis en staat open voor alle kinderen tussen 6 en 12 jaar.
  • Enkele ex-toppers maken je wegwijs.
  • Vergeet je fiets én je fietshelm niet!
  • Alle deelnemers ontvangen een verrassingspakket.
  • Voorinschrijven is aanbevolen en kan tot en met 20 september

Inschrijvingsformulier

Inschrijvingen zijn afgesloten.

Facebook

Soudal Classics