Praktische info


Startlocatie en -uren


Bereikbaarheid & parking


Afhalen kaderplaatje


Bevoorradingen


Deelnamepakket voor elke deelnemer


Label "MV OK": zorgeloos fietsen voor vrouwen en mannen


Respecteer de wegcode en fiets proper!


Technische service


Overnachting


SPORTOGRAF.COM is de officiële fotoservice van Tilff-Bastogne-Tilff. Deze fotografen hebben de afgelopen jaren een goede reputatie opgebouwd onder de deelnemers met hun volledig digitale service en hun redelijke prijzen.

Aangezien zij zelf actief zijn als fietsers, hebben ze ook een uitstekend gevoel vanuit het perspectief van de deelnemer.

Neem je deel aan Tilff-Bastogne-Tilff? Zoek hiernaast na de tocht je foto's op!

Startnummer:

Voor wie houdt van een mooie toertocht in de Ardennen is Tilff-Bastogne-Tilff zeker een tocht om niet te missen! Vanuit startplaats Angleur loopt het parcours van deze klassieker zuidwaarts waarbij de deelnemers van de langste tocht tot helemaal in Bastogne rijden.

U kan kiezen uit 4 verschillende afstanden (88km - 121km - 172km - 248km) en onderweg krijgt u flink wat hoogtemeters en stevige hellingen voorgeschoteld. Hierbij zowel enkele bekende hellingen uit de wielerklassieker Luik-Bastenaken-Luik zoals de Côte de Wanne en de Côte de la Redoute maar ook minder bekende hellingen bij het grote publiek zoals de Côte d'Amermont en de Côte de Chambralles maar deze zijn minstens even uitdagend!

Benieuwd wat deze tocht allemaal voor jou in petto heeft? Bekijk hier binnenkort de parcoursfiches die worden opgemaakt in samenwerking met partner Garmin.

GPX file van de verschillende parcours is ten vroegste beschikbaar een week voor het event.

Bekijk de interactive kaart


Veilig sporten


Trainingsschema's MyEnergyLAb


Voeding