U bezoekt momenteel editie 2012 van de Ronde van Vlaanderen

>> Klik hier om naar de huidige editie over te schakelen.

>> Sluit dit venster om op deze site te blijven.
Beleef alles intenser dankzij 'Mijn Ronde'
Rij je zaterdag de Ronde van Vlaanderen voor wielertoeristen? Mis dan niets voor, tijdens en na de tocht dankzij 'Mijn Ronde'.
Facebook
'Mijn Ronde' maakt de beleving van de Ronde van Vlaanderen voor wielertoeristen nog intenser! Zo kan je je op voorhand inschrijven op Facebook en zodra je de finish in Oudenaarde overschrijdt, zal er meteen een post verschijnen op jouw Facebook-wall.

Live
Tijdens de tocht kunnen vrienden en familie je vorderingen live volgen. Met niets anders dan jouw startnummer kunnen ze op 'Mijn Ronde' zien wanneer je de top van 6 hellingen - waaronder Koppenberg en de Oude Kwaremont - en de finish hebt bereikt. Op de website zal er ook een livestream van de finish te bekijken zijn.

Foto&Video
Ook achteraf heeft 'Mijn Ronde' nog heel wat te bieden. Zo kan je via Sportograf je persoonlijke foto's bekijken. Tenslotte zal 'Mijn Ronde' vanaf zondag ook video's aanbieden waarop je jezelf kan bekijken op de top van zes hellingen en aan de eindmeet. Mis dus niets van de jouw tocht dankzij 'Mijn Ronde'!

Reacties op dit artikel
Partners
  •               
  •