U bezoekt momenteel editie 2010 van de Ronde van Vlaanderen

>> Klik hier om naar de huidige editie over te schakelen.

>> Sluit dit venster om op deze site te blijven.
Ook volgend jaar staat er weer een Ronde van Vlaanderen voor wielertoeristen op het programma. Dit keer op zaterdag 2 april. Inschrijven kan vanaf eind oktober.
En dag voor de profs hebben de wielertoeristen al de kans gekregen om hun eigen Ronde van Vlaanderen te rijden. De weeromstandigheden maakten van de bijna 19.000 deelneemers echte Flandriens.
Christophe Impens, managing director van Golazo Sports en verantwoordelijk voor de organisatie van de Ronde van Vlaanderen voor wielertoeristen, is niet te spreken over de uithaal van de Zwalmse burgemeester Bruno Tuybens in de media. Die had zaterdag al, nog tijdens de Ronde, gefoeterd over het afval langs de Zwalmse wegen.
Paul Goos is n van de duizenden wielertoeristen die zaterdag de Ronde van Vlaanderen reed. Voor dag en dauw begon hij aan een tocht van 260 kilometer over heuvels en kasseistroken. Lotto Cycling TV kroop in zijn wiel.
Lotto Cycling TV ging meeproeven van de Rondesfeer. Bekijk het verslag!
Herken jij jezelf in de selectie van vijf deelnemersfoto's? Dan win je misschien wel een Colnago Primavera twv 1250 euro!
De organisatie van de Ronde van Vlaanderen voor wielertoeristen betreurt de uitspraken van dhr. Tuybens, burgemeester van Zwalm, n.a.v. de doortocht van de Ronde in zijn gemeente. In een convenant dat is opgesteld samen met de provincie zijn er duidelijke afspraken vastgelegd die ook strikt worden nageleefd.
Partners