[an error occurred while processing this directive]
5.500 deelnemers bedwingen Vlaamse Ardennen
Belga
Een recordaantal van meer dan 5.500 deelnemers heeft met volle teugen genoten van de Peter Van Petegem Classic. De Muur van Geraardsbergen maakte een fel gesmaakte terugkeer.
Met meer dan 5.500 deelnemers doet de editie van 2014 nog net iets beter dan de vorige recordeditie van 2012. Na een jaartje afwezigheid door werken werd de Muur van Geraardsbergen terug opgenomen in het parcours. De legendarische finale van de Ronde van Vlaanderen was voor de meeste deelnemers dan ook het hoogtepunt van de dag, ook voor de toeschouwers.

De wielerliefhebbers konden proeven van het mooiste wat de Vlaamse Ardennen te bieden hebben met formules op ieders maat. Er waren lussen van 40, 86, 118, 141 en 168 kilometer. Onder de deelnemers ook heel wat bekend volk: politica Joke Schauvliege en Kirsten Flipkens kwamen hun benen testen, Peter van Petegem zelf legde de 86 km af.  

De mooie weersomstandigheden zorgden voor heel wat ambiance. De terrassen in Aalst zaten afgeladen vol. Tussen het Nederlands door kon je nog opvallend veel Britten horen, die na de Ronde van Vlaanderen en Parijs-Roubaix zijn blijven hangen.  
Apache Tomcat/6.0.35 - Error report

HTTP Status 404 - /cyclingtour/2014/nl/includes/right/right_videos.jsp


type Status report

message /cyclingtour/2014/nl/includes/right/right_videos.jsp

description The requested resource (/cyclingtour/2014/nl/includes/right/right_videos.jsp) is not available.


Apache Tomcat/6.0.35

[an error occurred while processing this directive]