Wie goed oplette tijdens de grote wedstrijden op Italiaanse bodem zag misschien al het merk Namedsport opduiken. Door sponsoring van onder andere de Giro verzamelde het sportvoedingsmerk al de nodige bekendheid en nu is het ook bij ons te verkrijgen.

"Namedsport is ontstaan ​​uit een samenvloeiing van een passie voor sport met dertig jaar ervaring in de farmaceutische sector", klinkt het bij de kersverse Named-verdeler Codagex. "Het merk heeft als doel hét referentiemerk te worden voor de integratie van voedingssupplementen in sport. Ze gebruiken in hun producten een mix van alleen de beste ingrediënten om een ​​hoge kwaliteit te garanderen. Dit ondersteunen ze met het nieuwste wetenschappelijke onderzoek. Bovendien houdt Namedsport zich aan de geldende gezondheidsvoorschriften, alle producten zijn dopingvrij en goedgekeurd door vele professionele sportorganisaties, inclusief klinische studies."

"Als onderdeel van een continue evolutie werkt Namedsport samen met wetenschappelijke experts die veel investeren in onderzoek en ontwikkeling, zoals artsen, trainers, fysiotherapeuten en voedingsdeskundigen, wiens inbreng in de productontwikkeling ervoor zorgt dat ze voorop lopen in de markt. Dit alles samen is de reden waarom Namedsport in toenemende mate wordt gebruikt in het leven van professionele sporters en mensen die serieus bezig zijn met sportprestaties. Renners van de proteams van onder andere Bahrain Merida, Astana Pro team, UAE team Emirates en Trek Segafredo kiezen al voor de sportvoeding van Namedsport."

Het assortiment van Namedsport is erg uitgebreid en bestaat onder andere uit diverse energy drinks, energy gels, energy bars, energy shots, energy tablets, recovery shakes en nog veel meer. De introductie van het merk Namedsport wordt in de BeNeLux gedaan met Hydrafit (5,99 euro voor een bus van 400 gram met gratis bidon). De rest van de Named-range zal in de komende periode beschikbaar worden.

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Het novembernummer van cycling.be magazine ligt nu in de winkel, met niet alleen Toon Aerts die zijn vaste podiumplek opeist, Niels Albert die de perfecte zandtechniek uitlegt, David van der Poel, Sophie de Boer, en baansprintster Nicky Degrendele, maar ook een gratis extra MTB-special, met daarin techniektips van downhillsensatie Martin Maes, de mooiste MTB-plekjes van Githa Michiels, fietstests van Specialized, Trek, Canyon, Niner, Ednine en BMC, alle geheimen van de nieuwe Shimano XTR 12-speed, de 14 mooiste winteroutfits, de originele Cape Epic, op avontuur in Mongolië, piepende schijfremmen, zadelhoogte op de MTB, nieuwe MTB-spullen, ... Verder: fietsen van noord naar zuid door Portugal, EK veldrijden in Rosmalen, Britse invasie in de Cross, Mike Kluge, en veel meer!