Wie goed oplette tijdens de grote wedstrijden op Italiaanse bodem zag misschien al het merk Namedsport opduiken. Door sponsoring van onder andere de Giro verzamelde het sportvoedingsmerk al de nodige bekendheid en nu is het ook bij ons te verkrijgen.

"Namedsport is ontstaan ​​uit een samenvloeiing van een passie voor sport met dertig jaar ervaring in de farmaceutische sector", klinkt het bij de kersverse Named-verdeler Codagex. "Het merk heeft als doel hét referentiemerk te worden voor de integratie van voedingssupplementen in sport. Ze gebruiken in hun producten een mix van alleen de beste ingrediënten om een ​​hoge kwaliteit te garanderen. Dit ondersteunen ze met het nieuwste wetenschappelijke onderzoek. Bovendien houdt Namedsport zich aan de geldende gezondheidsvoorschriften, alle producten zijn dopingvrij en goedgekeurd door vele professionele sportorganisaties, inclusief klinische studies."

"Als onderdeel van een continue evolutie werkt Namedsport samen met wetenschappelijke experts die veel investeren in onderzoek en ontwikkeling, zoals artsen, trainers, fysiotherapeuten en voedingsdeskundigen, wiens inbreng in de productontwikkeling ervoor zorgt dat ze voorop lopen in de markt. Dit alles samen is de reden waarom Namedsport in toenemende mate wordt gebruikt in het leven van professionele sporters en mensen die serieus bezig zijn met sportprestaties. Renners van de proteams van onder andere Bahrain Merida, Astana Pro team, UAE team Emirates en Trek Segafredo kiezen al voor de sportvoeding van Namedsport."

Het assortiment van Namedsport is erg uitgebreid en bestaat onder andere uit diverse energy drinks, energy gels, energy bars, energy shots, energy tablets, recovery shakes en nog veel meer. De introductie van het merk Namedsport wordt in de BeNeLux gedaan met Hydrafit (5,99 euro voor een bus van 400 gram met gratis bidon). De rest van de Named-range zal in de komende periode beschikbaar worden.

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Het meinummer (let op de nieuwe cover en layout!) van cycling.be magazine ligt nu in de winkel en daarin uiteraard heel wat aandacht voor de Giro d'Italia, met parcours, kanshebbers, Aru, Viviani, het wonderjaar van Pantani én zijn trainingsparcours in Cesenatico, materiaaltests van Campagnolo (de nieuwe 12-speed!), Colnago en De Rosa, … Tiesj Benoot verdiende na zijn voorjaar zijn plaats op de nieuwe cover, Erwin Vervecken ging fietsen met Yves Lampaert, de Baloise Belgium Tour belooft spektakel in de Vlaamse Ardennen en Condroz, ... We stellen de 21 mooiste zomeroutfits voor, onderzoeken hoe je maagklachten vermijdt, trekken de Ardennen in voor vijf tochten van Peloton, ...