Wie een nieuw jaarabonnement neemt op cycling.be magazine leest niet alleen alles over het profpeloton én ontdekt al het nieuws voor de actieve wielerfanaat, maar krijgt er ook nog eens een prachtig cadeau ter waarde van het jaarabonnement bovenop. Deze maand is dat de iconische SKS Rennkompressor.

Neem je voor 3 oktober een jaarabonnement, dan kan je ofwel kiezen voor een korting, ofwel voor een cadeau ter waarde van het jaarabonnement. Dan ontvang je 11 reguliere nummers plus de Fietsgids voor 64 euro, met daar GRATIS bovenop de SKS Rennkompressor-fietspomp (t.w.v. 64,99 euro).

Al meer dan een halve eeuw bouwde de SKS Rennkompressor een ijzersterke reputatie op als een van de betrouwbaarste pompen. De Rennkompressor bezwijkt evenmin onder die druk, want hij kan tot 16 Bar blijven doorpompen. Gemaakt uit staal en hout en voorzien van de typisch oranje kleur herken je hem uit de duizend. Met deze vloerpomp van de Duitse specialist in fietspompen zit je voor decennia gebeiteld, want alle vervangstukken zijn vlot leverbaar.

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Het oktobernummer van cycling.be magazine ligt nu in de winkel en je krijgt er de Crossgids met complete veldritkalender en vooruitblik van Paul Herygers bovenop! Blikvangers zijn Mathieu van der Poel, het trio Eli Iserbyt, Laurens Sweeck en Michael Vanthourenhout, de terugkerende Jolien Verschueren, Dylan Teuns, Laurens de Plus, Hennie Kuiper, Ilan Van Wilder,... Voorts gaan we achter de schermen bij Telenet Baloise Lions, zoeken we de crosskampioenen van de toekomst, zetten we een crossfiets van Trek en gravelbike van Canyon naast elkaar, vertellen we over onze tochten in Oostenrijk en Catalonië, gaan we trends spotten op Eurobike, zoeken we waarom de ene persoon meer calorie�n verbrandt dan een andere, en veel meer!