5-9 juni kan je aan een nog interessantere prijs mee met de cycling.be Marmotta-fietstrip naar Salzburgerland! In dit prachtig stukje Oostenrijk fiets je onder begeleiding van gidsen Ludo Dierckxsens en Kevin Hulsmans. Daarna kan je genieten van de luxe van het Marmotta Alpin Hotel.

Wie nu nog inschrijft voor de trip van 5-9 juni krijgt een leuke lastminutekorting, want je betaalt slechts 350 in plaats van 395 euro. Voor september zijn alle plaatsen al ingenomen, dus die trip is volzet. Elke dag, drie ritten lang, kan je genieten van de expertise van onze cycling.be-gidsen. Tijdens beide trips (5-9 juni en 4-8 september) rij je namelijk naast een grote naam. In juni is dat Kevin Hulsmans, voormalig meesterknecht van Tom Boonen, en in september is dat notoir sfeermaker Ludo Dierckxsens! En dat onze twee toppers nog altijd in topvorm verkeren, bewijzen ze op social media:

<script async src="//www.instagram.com/embed.js"></script>
<script async src="//www.instagram.com/embed.js"></script>

Op dag twee of drie, afhankelijk van het weer, levert iedereen zijn of haar topprestatie tijdens de koninginnenrit over de Grossglockner tot op de Edelweissspitze. Wie er de vorige keer bij was, weet dat dit een unieke ervaring is. De inlooprit loopt langs de Salzach-rivier, de andere rit biedt de mogelijkheid om af te sluiten met de stevige klim naar Arthurhaus. Wil je het een dagje rustiger aan doen? Er zijn meestal twee fietsgroepen. Er rijdt minstens één volgwagen mee voor technische bijstand en bevoorrading, ook allemaal in de prijs inbegrepen.

TOPACCOMMODATIE

Aankomst en inchecken gebeurt telkens op woensdag vanaf 16u, uitchecken op zondag om 10u. Met eigen vervoer raak je heel vlot tot in Mühlbach, dat vlak bij de A10-autosnelweg ligt. Vanuit Brussel rij je er zo'n 975 km over. Een haalbare kaart dus.

Het comfortabele boutique hotel Marmotta Alpin Hotel in Mühlbach am Höchkönig draagt sport hoog in het vaandel. Fietsers genieten van een afgesloten berging, een spuitstand en wasservice voor de sportkledij.

Ook niet-fietsers kunnen uiteraard mee. Zij genieten gegarandeerd van de omgeving of nemen deel aan tal van alternatieve activiteiten.

PRAKTISCH

Wat: cycling.be Marmotta-fietstrip (exclusief het vervoer). Wel inbegrepen: 4 overnachtingen vol pension (ontbijt/avondmaal in buffetvorm, fietserspicknick 's middags) in een tweepersoonskamer, inclusief water en wijn aan tafel! Het prachtig gelegen Marmotta Alpin Hotel heeft gratis parking, wellness/sauna en Wifi.
Waar: Mühlbach, Salzburgerland, Oostenrijk
Wanneer: 5-9 juni (met Kevin Hulsmans) of 4-8 september (met Ludo Dierckxsens - VOLZET)
Prijs met LASTMINUTEKORTING: 350 in plaats van 395 euro per persoon voor de junitrip (op basis van tweepersoonskamer)