Vraag jij je af hoe je mountainbiken kan combineren met zorgen voor kinderen? Danny MacAskill toont je hoe het écht moet. Met een stevige fietskar kom je blijkbaar al een heel eind en zelfs een backflip behoort tot de mogelijkheden...

De filmpjes van Danny MacAskill zijn legendarisch. Er passeerden er al heel wat de revue, maar deze nieuwste 'Danny Daycare' is weer iets heel aparts. Samen met de kleine Daisy (en haar 'stunt double') beleeft hij wilde avonturen op de trails. De Schot gaat daarbij het stevigere stunt-, jump- en balanceerwerk niet uit de weg.

Voor wie nieuwsgierig is hoe je zo wild tekeer kan gaan met een fietskar geven we graag wat details over het materiaal: MacAskill rijdt met zijn vertrouwde carbon 27,5" mountainbike, de Santa Cruz 5010, en sleept een 1350 euro dure fietskar voort. De ToutTerrain Singletrailer heeft een beschermende rolkooi en vangt de schokken op met een demper boven het ene wiel.

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Het oktobernummer van cycling.be magazine ligt nu in de winkel en je krijgt er de Crossgids met complete veldritkalender en vooruitblik van Paul Herygers bovenop! Blikvangers zijn Mathieu van der Poel, het trio Eli Iserbyt, Laurens Sweeck en Michael Vanthourenhout, de terugkerende Jolien Verschueren, Dylan Teuns, Laurens de Plus, Hennie Kuiper, Ilan Van Wilder, � Voorts gaan we achter de schermen bij Telenet Baloise Lions, zoeken we de crosskampioenen van de toekomst, zetten we een crossfiets van Trek en gravelbike van Canyon naast elkaar, vertellen we over onze tochten in Oostenrijk en Cataloni�, gaan we trends spotten op Eurobike, zoeken we waarom de ene persoon meer calorie�n verbrandt dan een andere, en veel meer!