Zoekt u nog naar stijlvolle outfits om het zomerseizoen goed en wel door te komen? Dan kan u de nodige inspiratie opdoen in het meinummer van cycling.be magazine. Wij testten nieuwe uitrustingen van Specialized, RH+, Pearl Izumi, Vermarc en Northwave en vereeuwigden alles via een fotoshoot.

Als sportieve fietser mag je gezien worden, en dat hebben de merken in deze fotoshoot helemaal begrepen. Saai zwart en een vormeloze snit zijn niet meer van deze tijd. In plaats daarvan zien we frisse kleuren, gedurfde motieven en een strakke, maar toch niet verstikkende pasvorm. Deze staalkaart van wat er te krijgen is op het vlak van fietsmode is voor ons elk jaar een verfrissende gewaarwording: de fabrikanten denken aan oplossingen voor typische fietsersproblemen - kijk maar naar de damesbroeken - en zitten op de eerste rij wanneer de nieuwste modetrends de revue passeren. Zo wordt het een nog zonniger en mooier fietsseizoen!

Qua setting voor onze fotoshoot kozen we voor het pittoreske Station As, dat op 10, 11 en 12 mei wordt omgetoverd tot een trendy foodtruckfestival. Op 'Buitensporig' tekent de hele wereldkeuken present: van Aziatisch tot Zuid-Amerikaans. Tijdens de optredens kan je kroost zich onder meer amuseren op het springkasteel, de death ride of een ritje met de minitrein. Toegang is gratis. Meer info: www.as.be/buitensporig

Lees het volledige artikel in het meinummer van cycling.be magazine, nu in de winkel! Of lees HIER online verder via Blendle.

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Het oktobernummer van cycling.be magazine ligt nu in de winkel en je krijgt er de Crossgids met complete veldritkalender en vooruitblik van Paul Herygers bovenop! Blikvangers zijn Mathieu van der Poel, het trio Eli Iserbyt, Laurens Sweeck en Michael Vanthourenhout, de terugkerende Jolien Verschueren, Dylan Teuns, Laurens de Plus, Hennie Kuiper, Ilan Van Wilder, � Voorts gaan we achter de schermen bij Telenet Baloise Lions, zoeken we de crosskampioenen van de toekomst, zetten we een crossfiets van Trek en gravelbike van Canyon naast elkaar, vertellen we over onze tochten in Oostenrijk en Cataloni�, gaan we trends spotten op Eurobike, zoeken we waarom de ene persoon meer calorie�n verbrandt dan een andere, en veel meer!