Shimano organiseert samen met Sunweb, sponsor van Tom Dumoulin en zijn ploegmaats, een wedstrijd waarbij je een fietsreis voor twee in Italië kan winnen. Tijdens de Giro fiets je aan het meer van Iseo, op de wegen van de 16e Giro-etappe, en ontmoet je de Sunweb-renners.

De Giro d'Italia wordt door velen aanzien als de mooiste van de drie grote rondes en daar valt wel wat voor te zeggen. Zeker als de rit over prachtige wegen rijdt, zoals het geval is in de zestiende etappe. Dan baant het peloton zich vanuit Lovere een weg over vier cols, waarvan de Passo Gavia en Passo del Mortirolo de bekendste en meest beruchte zijn. Jij kan het vanop de eerste rij meemaken én ook zelf fietsen. Shimano en Sunweb schenken namelijk een fietstrip voor twee weg. Als je een van de gelukkige winnaars bent, worden jij en je vriend een Sunweb-prof voor één dag.

Van 26 tot en met 29 mei trek je naar Lovere, aan het meer van Iseo, waar je zelf in groep zal fietsen over de wegen van de 16e rit. Daarvoor krijg je schoenen en pedalen van Shimano en technische ondersteuning gedurende de hele rit. Ook een fiets krijg je ter beschikking. De vliegreis, hotelovernachtingen, transport, ontbijt en diner zijn allemaal inbegrepen. Daarna heb je zelfs nog een meet & greet en een fotoshoot met de Team Sunweb-renners. Met een beetje geluk kan je supporteren voor de roze trui van Tom Dumoulin. Het enige dat je moet doen, is een eenvoudige vraag beantwoorden via de link hieronder.

INCLUSIEF

-Vliegretour Italië
-Transport van/naar vliegveld
-Hotelovernachtingen
-Ontbijt en dinner in hotel
-Fiets voor de rit
-Technische ondersteuning van Shimano
-Sunweb-fietsrit
-Shimano-schoenen en -pedalen
-Meet & Greet/fotoshoot met Team Sunweb-renners