Op Facebook en Twitter vond je ons al langer, maar sinds kort maakt cycling.be ook Instagram onveilig. Wie op de hoogte wil blijven van onze materiaaltests, fietstrips en andere bezigheden, kan cycling.be nu ook via dat kanaal volgen!

Cycling.be magazine blijft natuurlijk eerst en vooral inzetten op magazine en website, maar we zijn al jaren prominent aanwezig op Facebook en Twitter, dus kon de stap naar Instagram niet uitblijven.

Uiteraard zal de nadruk op Instagram liggen op leuke fietsfoto's. We willen jullie daar graag bij betrekken. Stuur ons via alle mogelijke kanalen (Facebook, Twitter, redactie@cycling.be, Instagram) een foto door die volgens jou zijn plaats heeft op onze Instagram-pagina. Vermeld ook zeker de plek waar de foto genomen is (en eventueel je Instagram-account). Veel fietsplezier gewenst!

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Het maartnummer van cycling.be magazine ligt nu in de winkel, met daarin Peter Sagan, Tiesj Benoot, Patrick Lefevere, Laurens ten Dam, Ruben Van Gucht op Monumentenjacht bij Andrei Tchmil, een vooruitblik op de vernieuwde AG Driedaagse Brugge-De Panne, een analyse van het vrouwenwielrennen door Lieselot Decroix, ... De actieve fietsliefhebber kan zich klaarstomen voor de Ronde van Vlaanderen Cyclo dankzij onze ultieme trainingsmaand, en kan zich verlekkeren aan een vergelijking tussen de goedkoopste en duurste Specialized, de regenjassentest, Sur Place in Zuid-Tirol, een test van de Cervélo C3, Do's & Don'ts over verantwoord afvallen en het nut van de foamrol, ... En er valt ook wat te winnen: je kan gratis mee op de cycling.be Marmotta-fietstrip naar Oostenrijk, of met Johan Museeuw het mooiste uit het Ronde-parcours verkennen, of je kan meedingen naar de prachtige Canyon Endurace!