Op Facebook en Twitter vond je ons al langer, maar sinds kort maakt cycling.be ook Instagram onveilig. Wie op de hoogte wil blijven van onze materiaaltests, fietstrips en andere bezigheden, kan cycling.be nu ook via dat kanaal volgen!

Cycling.be magazine blijft natuurlijk eerst en vooral inzetten op magazine en website, maar we zijn al jaren prominent aanwezig op Facebook en Twitter, dus kon de stap naar Instagram niet uitblijven.

Uiteraard zal de nadruk op Instagram liggen op leuke fietsfoto's. We willen jullie daar graag bij betrekken. Stuur ons via alle mogelijke kanalen (Facebook, Twitter, redactie@cycling.be, Instagram) een foto door die volgens jou zijn plaats heeft op onze Instagram-pagina. Vermeld ook zeker de plek waar de foto genomen is (en eventueel je Instagram-account). Veel fietsplezier gewenst!

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Het oktobernummer van cycling.be magazine ligt nu in de winkel en je krijgt er de Crossgids met complete veldritkalender en vooruitblik van Paul Herygers bovenop! Blikvangers zijn Mathieu van der Poel, het trio Eli Iserbyt, Laurens Sweeck en Michael Vanthourenhout, de terugkerende Jolien Verschueren, Dylan Teuns, Laurens de Plus, Hennie Kuiper, Ilan Van Wilder,... Voorts gaan we achter de schermen bij Telenet Baloise Lions, zoeken we de crosskampioenen van de toekomst, zetten we een crossfiets van Trek en gravelbike van Canyon naast elkaar, vertellen we over onze tochten in Oostenrijk en Catalonië, gaan we trends spotten op Eurobike, zoeken we waarom de ene persoon meer calorie�n verbrandt dan een andere, en veel meer!