Van 16 tot 19 mei 2019 trekt Claudia Van Avermaet met een groep fietsers naar een van de bekendste fietsbestemmingen: Mallorca. Elke dag krijg je een prachtige fietsroute volgens jouw niveau en na de rit kom je volledig tot rust met een yogasessie op het strand.

Vier dagen lang krijg je een nieuwe fietsroute doorheen prachtige landschappen en dit aan de zijde van een van de leading ladies van het vrouwenpeloton: Claudia Van Avermaet. "Zoals jullie wel weten, liggen ook fietsen, fietstochten en genieten van de natuur mij nauw aan het hart", legt Van Avermaet uit. "Daarom organiseer ik samen met Neckermann een 'short-bikevakantie' in Mallorca. Je hoeft hiervoor geen zware trainingen op je fiets te doen of gedaan te hebben. Hou jij van je fiets en wil je een lekker sportieve vakantie, dan is deze short break echt ideaal! Na het fietsen doen we nog een heerlijke, ontspannende stretching/balance yogasessie op het strand, waarna je kan genieten van het prachtige Mallorca."

De fietsvakantie is er zowel voor dames als heren die op een ontspannen manier willen genieten van dit mooie fietseiland. Na de rit kan je indien gewenst deelnemen aan een After-Bike yogasessie in de tuin van het hotel of relaxen op een van de leuke terrasjes onderweg. 's Avonds geniet je van de lokale gerechten in het adults-only hotel.

Tijdens deze vierdaagse fietsvakantie staan er 4 vaste ritten in 2 verschillende niveaugroepen gepland. Je rijdt op de nieuwste kwalitatieve 2019 Merckx of Orbea-fietsen met velg- of schijfremmen. De ritten worden uitgestippeld en begeleid door Nederlandstalige fietsbegeleiders. Halfweg de fietstocht wordt gestopt voor een koffietje.

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Het maartnummer van cycling.be magazine ligt nu in de winkel, met daarin Peter Sagan, Tiesj Benoot, Patrick Lefevere, Laurens ten Dam, Ruben Van Gucht op Monumentenjacht bij Andrei Tchmil, een vooruitblik op de vernieuwde AG Driedaagse Brugge-De Panne, een analyse van het vrouwenwielrennen door Lieselot Decroix, ... De actieve fietsliefhebber kan zich klaarstomen voor de Ronde van Vlaanderen Cyclo dankzij onze ultieme trainingsmaand, en kan zich verlekkeren aan een vergelijking tussen de goedkoopste en duurste Specialized, de regenjassentest, Sur Place in Zuid-Tirol, een test van de Cervélo C3, Do's & Don'ts over verantwoord afvallen en het nut van de foamrol, ... En er valt ook wat te winnen: je kan gratis mee op de cycling.be Marmotta-fietstrip naar Oostenrijk, of met Johan Museeuw het mooiste uit het Ronde-parcours verkennen, of je kan meedingen naar de prachtige Canyon Endurace!