Op woensdag 13 maart openen de Telenet Fidea Lions hun service course (Schoebroekstraat 8, 3583 Paal-Beringen). Tussen 14u en 16u worden er materialen van veldritseizoen 2018-2019 verkocht.

- Trek Boone CX Disc, opgebouwd met Shimano Dura Ace Di2 en inclusief een set aluminium bandjeswielen van Bontrager (excl. bandjes): 2.500 euro, inclusief btw

- Trek Boone CX Disc, opgebouwd met Shimano Dura Ace Di2: 2.200 euro, inclusief btw

- Bontrager-aluminiumwielen: 300 euro per set, inclusief btw

De materialen kunnen enkel bezichtigd/gepast worden op 13 maart en worden verkocht volgens het 'first come first serve'-principe. De betaling van de materialen gebeurt cash. U ontvangt een factuur van uw aankoop.

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Het maartnummer van cycling.be magazine ligt nu in de winkel, met daarin Peter Sagan, Tiesj Benoot, Patrick Lefevere, Laurens ten Dam, Ruben Van Gucht op Monumentenjacht bij Andrei Tchmil, een vooruitblik op de vernieuwde AG Driedaagse Brugge-De Panne, een analyse van het vrouwenwielrennen door Lieselot Decroix, ... De actieve fietsliefhebber kan zich klaarstomen voor de Ronde van Vlaanderen Cyclo dankzij onze ultieme trainingsmaand, en kan zich verlekkeren aan een vergelijking tussen de goedkoopste en duurste Specialized, de regenjassentest, Sur Place in Zuid-Tirol, een test van de Cervélo C3, Do's & Don'ts over verantwoord afvallen en het nut van de foamrol, ... En er valt ook wat te winnen: je kan gratis mee op de cycling.be Marmotta-fietstrip naar Oostenrijk, of met Johan Museeuw het mooiste uit het Ronde-parcours verkennen, of je kan meedingen naar de prachtige Canyon Endurace!