Op woensdag 13 maart openen de Telenet Fidea Lions hun service course (Schoebroekstraat 8, 3583 Paal-Beringen). Tussen 14u en 16u worden er materialen van veldritseizoen 2018-2019 verkocht.

- Trek Boone CX Disc, opgebouwd met Shimano Dura Ace Di2 en inclusief een set aluminium bandjeswielen van Bontrager (excl. bandjes): 2.500 euro, inclusief btw

- Trek Boone CX Disc, opgebouwd met Shimano Dura Ace Di2: 2.200 euro, inclusief btw

- Bontrager-aluminiumwielen: 300 euro per set, inclusief btw

De materialen kunnen enkel bezichtigd/gepast worden op 13 maart en worden verkocht volgens het 'first come first serve'-principe. De betaling van de materialen gebeurt cash. U ontvangt een factuur van uw aankoop.

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Het oktobernummer van cycling.be magazine ligt nu in de winkel en je krijgt er de Crossgids met complete veldritkalender en vooruitblik van Paul Herygers bovenop! Blikvangers zijn Mathieu van der Poel, het trio Eli Iserbyt, Laurens Sweeck en Michael Vanthourenhout, de terugkerende Jolien Verschueren, Dylan Teuns, Laurens de Plus, Hennie Kuiper, Ilan Van Wilder,... Voorts gaan we achter de schermen bij Telenet Baloise Lions, zoeken we de crosskampioenen van de toekomst, zetten we een crossfiets van Trek en gravelbike van Canyon naast elkaar, vertellen we over onze tochten in Oostenrijk en Catalonië, gaan we trends spotten op Eurobike, zoeken we waarom de ene persoon meer calorie�n verbrandt dan een andere, en veel meer!