Het veldritseizoen zit er bijna op. De winnaars van de drie klassementen, de nationale kampioenen én de wereldkampioenen zijn bekend. Stem samen met de vakjury op de beste crosser (m/v) van het seizoen en maak zo kans op een set tubeless racebanden of handschoenen en sokken!

Bepaal mee wie de titel van 'Koning Winter' verdient! Dat kun je doen door voor 15 februari je top vier op te geven en respectievelijk 5, 3, 2 en 1 punt(en) toe te kennen aan de renners die volgens jou de mannen of vrouwen van het seizoen zijn. Je hoort het goed, je kan kiezen tussen zowel mannen als vrouwen. Slokop Mathieu van der Poel krijgt zo niet alleen concurrentie van Toon Aerts en Wout van Aert, maar ook van Sanne Cant, Lucinda Brand, Denise Betsema en vele anderen!

Kies via de link hieronder je top-4 van het seizoen. Ze krijgen achtereenvolgens 5, 3, 2 en 1 punt(en). Je kunt kiezen uit een selectie namen uit de verschillende categorieën. Wie stemt, maakt kans op een set Hutchinson Fusion 5 11storm All Season Tubeless Ready-banden ter waarde van 103,80 euro of een set handschoenen en sokken van Defeet!