Het veldritseizoen zit er bijna op. De winnaars van de drie klassementen, de nationale kampioenen én de wereldkampioenen zijn bekend. Stem samen met de vakjury op de beste crosser (m/v) van het seizoen en maak zo kans op een set tubeless racebanden of handschoenen en sokken!

Bepaal mee wie de titel van 'Koning Winter' verdient! Dat kun je doen door voor 15 februari je top vier op te geven en respectievelijk 5, 3, 2 en 1 punt(en) toe te kennen aan de renners die volgens jou de mannen of vrouwen van het seizoen zijn. Je hoort het goed, je kan kiezen tussen zowel mannen als vrouwen. Slokop Mathieu van der Poel krijgt zo niet alleen concurrentie van Toon Aerts en Wout van Aert, maar ook van Sanne Cant, Lucinda Brand, Denise Betsema en vele anderen!

Kies via de link hieronder je top-4 van het seizoen. Ze krijgen achtereenvolgens 5, 3, 2 en 1 punt(en). Je kunt kiezen uit een selectie namen uit de verschillende categorieën. Wie stemt, maakt kans op een set Hutchinson Fusion 5 11storm All Season Tubeless Ready-banden ter waarde van 103,80 euro of een set handschoenen en sokken van Defeet!

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Het februarinummer van cycling.be magazine ligt nu in de winkel en dat is traditioneel de Teamspecial, met alle topteams, transfers, teamfietsen en ons verdict. We verklappen je de belangrijkste transfers, welke renners dit seizoen hun laatste kans moeten grijpen, welke gedaanteverandering Lotto Soudal heeft ondergaan, ... Geraint Thomas vindt dat Froome meer talent heeft dan hijzelf, Jan Bakelants is klaar voor een nieuwe start bij Sunweb, en Jolien D'hoore snijdt een nieuw hoofdstuk aan bij het dominante Boels-Dolmans. We vergeten de cross niet, want Erwin Vervecken ging Fietsen Met Loes Sels, en Mario De Clercq doorgrondt het hedendaagse veldrijden. De actieve fietser ontwaakt uit zijn winterslaap dankzij onze trainingstips voor de eerste toertochten en onze Do's & Don'ts over vermoeidheid overwinnen en indoortrainingen motiverend houden. De tests van de Trek Émonda ALR en BMC Teammachine ALR Disc bewijzen dat alu niet afgeschreven is, de Lapierre Prorace is een moderne en betaalbare hardtail, en nog veel meer materiaaltests!