Het veldritseizoen zit er bijna op. De winnaars van de drie klassementen, de nationale kampioenen én de wereldkampioenen zijn bekend. Stem samen met de vakjury op de beste crosser (m/v) van het seizoen en maak zo kans op een set tubeless racebanden of handschoenen en sokken!

Bepaal mee wie de titel van 'Koning Winter' verdient! Dat kun je doen door voor 15 februari je top vier op te geven en respectievelijk 5, 3, 2 en 1 punt(en) toe te kennen aan de renners die volgens jou de mannen of vrouwen van het seizoen zijn. Je hoort het goed, je kan kiezen tussen zowel mannen als vrouwen. Slokop Mathieu van der Poel krijgt zo niet alleen concurrentie van Toon Aerts en Wout van Aert, maar ook van Sanne Cant, Lucinda Brand, Denise Betsema en vele anderen!

Kies via de link hieronder je top-4 van het seizoen. Ze krijgen achtereenvolgens 5, 3, 2 en 1 punt(en). Je kunt kiezen uit een selectie namen uit de verschillende categorieën. Wie stemt, maakt kans op een set Hutchinson Fusion 5 11storm All Season Tubeless Ready-banden ter waarde van 103,80 euro of een set handschoenen en sokken van Defeet!

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Het oktobernummer van cycling.be magazine ligt nu in de winkel en je krijgt er de Crossgids met complete veldritkalender en vooruitblik van Paul Herygers bovenop! Blikvangers zijn Mathieu van der Poel, het trio Eli Iserbyt, Laurens Sweeck en Michael Vanthourenhout, de terugkerende Jolien Verschueren, Dylan Teuns, Laurens de Plus, Hennie Kuiper, Ilan Van Wilder,... Voorts gaan we achter de schermen bij Telenet Baloise Lions, zoeken we de crosskampioenen van de toekomst, zetten we een crossfiets van Trek en gravelbike van Canyon naast elkaar, vertellen we over onze tochten in Oostenrijk en Catalonië, gaan we trends spotten op Eurobike, zoeken we waarom de ene persoon meer calorie�n verbrandt dan een andere, en veel meer!