Wie zich tijdens of net na Velofollies abonneerde op cycling.be magazine, kreeg niet alleen een mooi fietscadeau, maar maakte ook kans op een MTB van Superior van 2.999 euro of een van de andere prijzen. De winnaars werden intussen uitgeloot!

Wie een abonnement voor één of twee jaar nam, krijgt niet alleen 11 of 22 nummers (+ extra Fietsgids) van cycling.be magazine, maar ook nog één of twee prachtige welkomstcadeaus. Deze keer was dat een uniek fietspakket van Private Cycling Club en het boek 'De kleedkamer' van Ruben Van Gucht (dat laatste enkel voor het tweejaarabonnement).

Maar voor Velofollies deden we daar nog een schepje bovenop! Je kon namelijk een sublieme hoofdprijs winnen: de XP 999 van Superior ter waarde van 2.999 euro. Deze snelle, soepele en lichte topmountainbike weegt net geen 10 kilo, heeft een hoogwaardig carbon frame en is afgemonteerd met Sram XO1 Eagle 1x12 in combinatie met Shimano XT-remmen, een DT Swiss OPM ODL-voorvork met 100 mm veerweg, en betrouwbare DT Swiss X 1900 Spline 25-wielen.

Greep je net naast die hoofdprijs, dan maakte je nog kans op een conditietest bij Energy Lab of de vier VIP-tickets voor de BinckBank Tour in Geraardsbergen.

Dit zijn de winnaars:

Fiets Superior XP 999: Eddy Watteny uit ARDOOIE

Conditietest Energy Lab: David Verbeeck uit Schoten

4 VIP-tickets BinckBankTour: Tom Nijs uit LOONBEEK