Wie zich tijdens of net na Velofollies abonneerde op cycling.be magazine, kreeg niet alleen een mooi fietscadeau, maar maakte ook kans op een MTB van Superior van 2.999 euro of een van de andere prijzen. De winnaars werden intussen uitgeloot!

Wie een abonnement voor één of twee jaar nam, krijgt niet alleen 11 of 22 nummers (+ extra Fietsgids) van cycling.be magazine, maar ook nog één of twee prachtige welkomstcadeaus. Deze keer was dat een uniek fietspakket van Private Cycling Club en het boek 'De kleedkamer' van Ruben Van Gucht (dat laatste enkel voor het tweejaarabonnement).

Maar voor Velofollies deden we daar nog een schepje bovenop! Je kon namelijk een sublieme hoofdprijs winnen: de XP 999 van Superior ter waarde van 2.999 euro. Deze snelle, soepele en lichte topmountainbike weegt net geen 10 kilo, heeft een hoogwaardig carbon frame en is afgemonteerd met Sram XO1 Eagle 1x12 in combinatie met Shimano XT-remmen, een DT Swiss OPM ODL-voorvork met 100 mm veerweg, en betrouwbare DT Swiss X 1900 Spline 25-wielen.

Greep je net naast die hoofdprijs, dan maakte je nog kans op een conditietest bij Energy Lab of de vier VIP-tickets voor de BinckBank Tour in Geraardsbergen.

Dit zijn de winnaars:

Fiets Superior XP 999: Eddy Watteny uit ARDOOIE

Conditietest Energy Lab: David Verbeeck uit Schoten

4 VIP-tickets BinckBankTour: Tom Nijs uit LOONBEEK

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Het februarinummer van cycling.be magazine ligt nu in de winkel en dat is traditioneel de Teamspecial, met alle topteams, transfers, teamfietsen en ons verdict. We verklappen je de belangrijkste transfers, welke renners dit seizoen hun laatste kans moeten grijpen, welke gedaanteverandering Lotto Soudal heeft ondergaan, ... Geraint Thomas vindt dat Froome meer talent heeft dan hijzelf, Jan Bakelants is klaar voor een nieuwe start bij Sunweb, en Jolien D'hoore snijdt een nieuw hoofdstuk aan bij het dominante Boels-Dolmans. We vergeten de cross niet, want Erwin Vervecken ging Fietsen Met Loes Sels, en Mario De Clercq doorgrondt het hedendaagse veldrijden. De actieve fietser ontwaakt uit zijn winterslaap dankzij onze trainingstips voor de eerste toertochten en onze Do's & Don'ts over vermoeidheid overwinnen en indoortrainingen motiverend houden. De tests van de Trek Émonda ALR en BMC Teammachine ALR Disc bewijzen dat alu niet afgeschreven is, de Lapierre Prorace is een moderne en betaalbare hardtail, en nog veel meer materiaaltests!