Silvan Dilier en Oliver Naesen rijden momenteel in Frankrijk hun trainingsritjes en ook daar is het ijskoud. De Belgische renner van AG2R laat dat echter niet aan zijn hart komen en gebruikt daarbij een toepasselijke hashtag...

Naesen acht het blijkbaar niet nodig om bij deze temperaturen handschoenen te gebruiken, maar je kan wel zien dat zijn handen een kleurtje hebben opgelopen dankzij de vrieskou. Ploegmaat Silvan Dilier vond dat wel een filmpje voor Twitter waard en gebruikte als toepasselijke hashtag #noglovesneeded.

Wij, daarentegen, gebruiken momenteel twee handschoenen: onze warmste winterhandschoenen gecombineerd met dunne (zijden) handschoentjes eronder, om een extra isolatielaag te creëren. Hou er trouwens rekening mee dat je handen het sneller koud krijgen als de rest van je lichaam afkoelt. Kleed je daarom goed warm aan in deze winterse omstandigheden.

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Het maartnummer van cycling.be magazine ligt nu in de winkel, met daarin Peter Sagan, Tiesj Benoot, Patrick Lefevere, Laurens ten Dam, Ruben Van Gucht op Monumentenjacht bij Andrei Tchmil, een vooruitblik op de vernieuwde AG Driedaagse Brugge-De Panne, een analyse van het vrouwenwielrennen door Lieselot Decroix, ... De actieve fietsliefhebber kan zich klaarstomen voor de Ronde van Vlaanderen Cyclo dankzij onze ultieme trainingsmaand, en kan zich verlekkeren aan een vergelijking tussen de goedkoopste en duurste Specialized, de regenjassentest, Sur Place in Zuid-Tirol, een test van de Cervélo C3, Do's & Don'ts over verantwoord afvallen en het nut van de foamrol, ... En er valt ook wat te winnen: je kan gratis mee op de cycling.be Marmotta-fietstrip naar Oostenrijk, of met Johan Museeuw het mooiste uit het Ronde-parcours verkennen, of je kan meedingen naar de prachtige Canyon Endurace!