Vrijdag 5 april vindt de 2de editie van de Tour of Flanders Business Pelotons plaats. Twee dagen voor de Ronde en één dag voor de Ronde van Vlaanderen voor wielertoeristen is de Tour of Flanders Business Pelotons het gedroomde netwerkevent voor bedrijfsleiders die van een sportieve uitdaging houden.

De Tour of Flanders Business Pelotons is een uniek evenement waar business, netwerken en fietsen samensmelten in een buitengewone beleving. Na een uitgebreid ontbijt in Oudenaarde volgt een prachtige fietstocht in de Vlaamse Ardennen over enkele mythische hellingen en kasseistroken uit de finale van de Ronde van Vlaanderen. De deelnemers kunnen kiezen tussen twee afstanden: 70 of 100 km. Beide tochten worden begeleid door een aantal ex-wielerkampioenen en nodigen in een informele setting uit tot kennismaking met andere sportieve bedrijfsleiders.

Ook na afloop van de fietstocht is er uiteraard nog ruim gelegenheid tot netwerken en dat bij een lekker én gezond hapje. In de VIP-tent aan de aankomst van de Ronde van Vlaanderen in Oudenaarde zullen de deelnemers getrakteerd worden op een Tour of Flanders-cocktail en healthy gastronomy. De Tour of Flanders Business Pelotons nodigt net als vorig jaar ook een keynote speaker uit en mikt daarbij op een bevlogen getuigenis van een topspreker met internationale uitstraling. De gastspreker voor deze tweede editie is Chris Cowart van de Singularity University. Cowart is futurist, innovatie-expert én fervent fietser.

Kortom, de Tour of Flanders Business Pelotons is voor bedrijfsleiders met een wielerhart en hun gasten de perfecte gelegenheid om twee dagen voor de mooiste koers van het jaar zelf het parcours te verkennen en waarden als sportsmanship, drive en knowledge transfer écht te beleven.

PROGRAMMA TOUR OF FLANDERS BUSINESS PELOTONS - VRIJDAG 5 APRIL 2019:

08:30: Ontvangst en Flandrien ontbijt in de gloednieuwe Sporthal Rode Los (Oudenaarde)
10:00: Grand Départ Flanders Business Pelotons (70km of 100km)
14:00: Douchen & opfrissen in Sporthal Rode Los, nadien shuttle naar de VIP-tent aan de aankomst van de Ronde van Vlaanderen
15:00: Tour of Flanders cocktail en after-ride lunch
16:30: Keynote speaker Chris Cowart (Singularity University)
17:15: Afsluitende receptie
19:00: Einde, veilig terug naar huis