De Telenet Fidea Lions maken zich blijkbaar niet alleen vuil in het veld. Dankzij hun sponsor Projob, specialist in werkkleding, moesten ze voor deze fotoshoot pas écht de handen uit de mouwen steken. Ook 'ploegbaas' Sven Nys kwam een kijkje nemen... Bekijk hier het resultaat!

De werkkledij van Projob heeft veel kwaliteiten gemeen met het materiaal dat een veldrijder nodig heeft: het is duurzaam, sterk en geschikt voor de ruwste omstandigheden. En net als de professionals die Projob dragen, moeten ook de crossers werken in weer en wind. Om die link te benadrukken, hulden kersvers Belgisch kampioen Toon Aerts, Ellen Van Loy, Lars van der Haar, Quinten Hermans en Corné van Kessel zich in een Projob-outfit voor een ludieke fotoshoot. Het resultaat zie je via de link hieronder!

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Het februarinummer van cycling.be magazine ligt nu in de winkel en dat is traditioneel de Teamspecial, met alle topteams, transfers, teamfietsen en ons verdict. We verklappen je de belangrijkste transfers, welke renners dit seizoen hun laatste kans moeten grijpen, welke gedaanteverandering Lotto Soudal heeft ondergaan, ... Geraint Thomas vindt dat Froome meer talent heeft dan hijzelf, Jan Bakelants is klaar voor een nieuwe start bij Sunweb, en Jolien D'hoore snijdt een nieuw hoofdstuk aan bij het dominante Boels-Dolmans. We vergeten de cross niet, want Erwin Vervecken ging Fietsen Met Loes Sels, en Mario De Clercq doorgrondt het hedendaagse veldrijden. De actieve fietser ontwaakt uit zijn winterslaap dankzij onze trainingstips voor de eerste toertochten en onze Do's & Don'ts over vermoeidheid overwinnen en indoortrainingen motiverend houden. De tests van de Trek Émonda ALR en BMC Teammachine ALR Disc bewijzen dat alu niet afgeschreven is, de Lapierre Prorace is een moderne en betaalbare hardtail, en nog veel meer materiaaltests!