Kon je niet op Velofollies zijn? Dan hebben we goed nieuws: de wedstrijd van op de beurs loopt nog heel even door. Wie zich abonneert voor 24 nummers, krijgt niet alleen twee mooie fietscadeaus, maar maakt ook kans op een MTB van Superior van 2.999 euro of een van de andere prijzen!

Wie een abonnement voor 24 nummers van cycling.be magazine afsluit, krijgt niet alleen 24 nummers (22 reguliere nummers + 2x Fietsgids) in de bus, maar krijgt daar sowieso nog twee prachtige cadeaus bovenop. Deze keer is dat het boek 'De kleedkamer' van Ruben Van Gucht en een uniek fietspakket van Private Cycling Club, een clubshop voor wielerclubs en -vrienden die op zoek zijn naar teamwear op maat, fietsproducten van topkwaliteit, én graag méér krijgen voor hun geld. Je kan er niet alleen de clubkleding van Italiaanse makelij bestellen, je vindt er ook accessoires van kwaliteitsmerken. Dit toppakket bestaat uit Chain Lube, Bike Shampoo, Chain Cleaner en Frame Polish van Spit 'n Shine, 2x Energy Bar, 2x Energy Gel en Crunch Bar van Neapharma, en een paar Kerstsokken van MB Wear - dit alles ter waarde van maar liefst 88,19 euro.

Maar voor Velofollies doen we daar nog een schepje bovenop! Wie een abonnement voor 24 nummers afsluit, krijgt twee kansen op een sublieme hoofdprijs, namelijk de XP 999 van Superior ter waarde van 2.999 euro. Deze snelle, soepele en lichte topmountainbike weegt net geen 10 kilo, heeft een hoogwaardig carbon frame en is afgemonteerd met Sram XO1 Eagle 1x12 in combinatie met Shimano XT-remmen, een DT Swiss OPM ODL-voorvork met 100 mm veerweg, en betrouwbare DT Swiss X 1900 Spline 25-wielen.

Grijp je net naast die hoofdprijs, dan maak je nog kans op een conditietest bij Energy Lab of de vier VIP-tickets voor de BinckBank Tour in Geraardsbergen!

Wat moet je doen om kans te maken op de prijzen? Kies nog tot en met 30 januari het abonnement voor 24 nummers, met de 2 cadeaus, en je komt automatisch in aanmerking voor de mountainbike, de conditietest of de VIP-tickets!

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Het oktobernummer van cycling.be magazine ligt nu in de winkel en je krijgt er de Crossgids met complete veldritkalender en vooruitblik van Paul Herygers bovenop! Blikvangers zijn Mathieu van der Poel, het trio Eli Iserbyt, Laurens Sweeck en Michael Vanthourenhout, de terugkerende Jolien Verschueren, Dylan Teuns, Laurens de Plus, Hennie Kuiper, Ilan Van Wilder,... Voorts gaan we achter de schermen bij Telenet Baloise Lions, zoeken we de crosskampioenen van de toekomst, zetten we een crossfiets van Trek en gravelbike van Canyon naast elkaar, vertellen we over onze tochten in Oostenrijk en Catalonië, gaan we trends spotten op Eurobike, zoeken we waarom de ene persoon meer calorie�n verbrandt dan een andere, en veel meer!