In de Tour Down Under zijn de WorldTour-renners er meteen stevig ingevlogen. Dat leverde al een resem valpartijen en een paar mooie sprints op, maar deze beelden van een voorbijstormend peloton tonen aan hoe indrukwekkend een razendsnelle groep renners klinkt en er uitziet!

De tweede rit in de Tour Down Under leverde een verrassende winnaar op. Paddy Bevin klopte zowaar Caleb Ewan in een hectische sprint. Nog indrukwekkender vonden we dit beeld van een peloton dat aan 83 kilometer per uur in dalende lijn voorbijflitst.

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Het februarinummer van cycling.be magazine ligt nu in de winkel en dat is traditioneel de Teamspecial, met alle topteams, transfers, teamfietsen en ons verdict. We verklappen je de belangrijkste transfers, welke renners dit seizoen hun laatste kans moeten grijpen, welke gedaanteverandering Lotto Soudal heeft ondergaan, ... Geraint Thomas vindt dat Froome meer talent heeft dan hijzelf, Jan Bakelants is klaar voor een nieuwe start bij Sunweb, en Jolien D'hoore snijdt een nieuw hoofdstuk aan bij het dominante Boels-Dolmans. We vergeten de cross niet, want Erwin Vervecken ging Fietsen Met Loes Sels, en Mario De Clercq doorgrondt het hedendaagse veldrijden. De actieve fietser ontwaakt uit zijn winterslaap dankzij onze trainingstips voor de eerste toertochten en onze Do's & Don'ts over vermoeidheid overwinnen en indoortrainingen motiverend houden. De tests van de Trek Émonda ALR en BMC Teammachine ALR Disc bewijzen dat alu niet afgeschreven is, de Lapierre Prorace is een moderne en betaalbare hardtail, en nog veel meer materiaaltests!