Het nieuwe wegseizoen wordt op gang geschoten in Australië en dat mag gevierd worden volgens Specialized. De Amerikanen lanceren daarom een flashy Down Under-collectie. G'day, mate!

De Women's Tour Down Under is van start gegaan en binnenkort is het ook aan de heren om hun benen een eerste keer te testen in Australië. Omdat we allemaal zo uitkijken naar de start van het seizoen, biedt Specialized ons nog een klein extraatje. De gelimiteerde Down Under-collectie ziet er heel zomers uit met het gezellige rood-oranje-roze kleurenschema. Dat is volgens Specialized gebaseerd op de Australische zonsondergang en straalt tegelijk rust en vurige intensiteit uit. Opvallen zal je hiermee sowieso doen want alle items van de Down Under-reeks werden gehuld in deze frisse kleurencombinatie.

S-WORKS 7 EN S-WORKS PREVAIL II 

Het Ozzie-assortiment bestaat om te beginnen uit de S-Works 7 schoenen (399,90 euro per paar), voor zowel mannen als vrouwen (maat 36-49). Om je onderbenen volledig de laten genieten van de Australische warmte zijn ook de hoge Road-sokken verkrijgbaar (14,90 euro, maat S-XL). Als ook je helm in bijpassende kleuren mag zijn, dan is de S-Works Prevail II (299,90 euro) met ANGi-valdetectiesysteem en MIPS-technologie een mooie aanvulling. 

POWER EXPERT-ZADEL VOOR IEDEREEN

Tot slot mag ook je fiets een zomers tintje verwelkomen. Het Power Expert-zadel, ook hier weer een aparte versie voor mannen en vrouwen, ziet er al even flitsend uit. Bij het herenmodel zien we de gekende uitsparing ter hoogte van het kruis en bij de damesvariant een comfortabel kuiltje. Het mannenmodel is te koop met een 143mm en 155mm breedte, de vrouwelijke versie met breedtes van 143, 155 en 168mm. Zo kun je het meest geschikte zadel voor jouw zitvlak uitkiezen. Beide zadels gaan over de toonbank voor 199,90 euro en je krijgt er gelijk nog een bijpassend stuurlint bij. 

WEES ER SNEL BIJ 

De gelimiteerde Down Under-collectie is zeker niet de goedkoopste, maar als je nu op slag verliefd bent op de kleuren dan mag je jezelf wel een keertje verwennen. Naar Australië vliegen is niet nodig want je kunt de volledige collectie nu al bestellen via de website van Specialized. Wees er snel bij want de oplage is beperkt! 

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

In het januarinummer van cycling.be magazine kijken we reikhalzend uit naar het BK en WK veldrijden, met Sweeck, Vanthourenhout, Pidcock, Vos, Van Loy, Aerts, Van Aert en andere favorieten. Verder: vier voorjaarstochten, indoortrainers getest, beachracen, koersen in China, ...