Met een peloton van meer dan 350 (!) exposanten stelt Velofollies de nieuwste modellen en de actuele trends aan jou voor, meteen goed voor het grootste fietsaanbod van de Benelux. Noteer alvast 18 tot 20 januari in jouw agenda en ontmoet in Kortrijk renners als Gilbert, Van Avermaet, Benoot...

Van 18 tot 20 januari 2019 kan je niet enkel 350 exposanten en dubbel zoveel merken aanschouwen op Velofollies, je kan er opnieuw diverse wielertoppers spotten. Dit jaar zijn o.a. Philippe Gilbert, Greg Van Avermaet én Sven Nys van de partij. Zij geven interviews en maken op Velofollies graag tijd voor hun fans. Maar zij zijn lang niet de enige, ook Tiesj Benoot, Julien Vermote, Jan Bakelants, Frederik Van Lierde, Thalita de JongCameron Vandenbroucke en tal van andere renners en ex-renners kan je op Velofollies treffen.

DE NIEUWSTE FIETSTRENDS

Over de nieuwste fietstrends kon je al alles lezen in de Fietsgids van cycling.be magazine, die ook op Velofollies te koop zal zijn, maar je zal het ook merken op de beursvloer in Kortrijk Xpo. De doorbraak van schijfremmen, de doorgedreven aerodynamica, elektrische aandrijving van alle fietsmodellen, de gravelbike als manusje van alles én fietsen als lifestyle, het zijn slechts enkele topics en nieuwigheden die je op Velofollies 2019 kan spotten.

ZELF FIETSEN

Na de feestdagen en de recepties zijn goede voornemens nooit ver weg. Op Velofollies kan je de daad bij het woord voeren en deelnemen aan de MTB-tocht op zaterdag, of een recordtijd neerzetten op de Muur Van Geraardsbergen tijdens een heuse Tacx-challenge. Wil je het iets rustiger aandoen, dan is de e-bike testzone waar je meer dan 30 merken kunt uitproberen zeker een aanrader.

2019, EEN BIJZONDER JAAR VOOR DE WIELERSPORT

In 2019 is het 50 jaar geleden dat Eddy Merckx zijn 1ste Tour de France won, en vieren we de terugkeer van het prestigieuze Merckx-fietsmerk in het wielerpeloton. Bovendien is het in 2019 ook exact 20 geleden dat Frank Vandenbroucke Luik-Bastenaken-Luik toevoegde aan zijn palmares, en zet zijn dochter Cameron Vandenbroucke haar eerste stappen als Lotto-renster. Met de presentatie van de Merckx-fietsen op de beurs en de aanwezigheid van Cameron laat Velofollies dit belangrijk wielerjaar niet onopgemerkt voorbijgaan.

TICKETS

Betaal nu in online voorverkoop slechts 11 i.p.v. 15 euro aan de deur. Kinderen (6-12 jaar) betalen slechts 7 euro in voorverkoop!