Wij hebben ook al dieren op ons pad gehad, maar meestal beperkt zich dat tot een loslopende hond en een goed getimede spurt, maar deze Braziliaanse mountainbikers kwamen oog in oog met een stier. En dus probeerden ze de stier maar weg te jagen ...

Met de mountainbike kom je al eens in een vreemde situatie terecht, maar de Braziliaanse fietsers uit dit filmpje kwamen voor de keuze te staan: omkeren en de stier met rust laten of toch maar proberen om langs te stier te glippen en hem misschien zelfs eerst weg te jagen ... Laten we het erop houden dat deze mannen een keuze hebben gemaakt die wij niet zouden nemen.

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Het decembernummer ligt nu in de winkel en brengt heel wat lekkers mee: je kan niet alleen meer dan 1300 euro aan kerstcadeaus winnen, maar we kruipen ook in het hoofd van Wout van Aert, gaan fietsen met Katie Compton, maken een verre verplaatsing van een cross in België naar Tsjechië, blikken terug met Roland Liboton en Hennie Stamsnijder, spreken met Annemarie Worst, kijken terug op het wielerjaar 2018 en overlopen de veranderingen die er aankomen in 2019. Verder: de velofiel in Saartje Vandendriessche, de eerste tubeless raceband van Continental, tips en recepten voor lekker warme wintervoeding, tests van de Look 795 Blade RS Disc en Cannondale System Six, tips om een verstuikte enkel te verzorgen en een krakend bracket te verhelpen, materiaaltests, en veel meer!