Wij hebben ook al dieren op ons pad gehad, maar meestal beperkt zich dat tot een loslopende hond en een goed getimede spurt, maar deze Braziliaanse mountainbikers kwamen oog in oog met een stier. En dus probeerden ze de stier maar weg te jagen ...

Met de mountainbike kom je al eens in een vreemde situatie terecht, maar de Braziliaanse fietsers uit dit filmpje kwamen voor de keuze te staan: omkeren en de stier met rust laten of toch maar proberen om langs te stier te glippen en hem misschien zelfs eerst weg te jagen ... Laten we het erop houden dat deze mannenĀ een keuze hebben gemaakt die wij niet zouden nemen.

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Het februarinummer van cycling.be magazine ligt nu in de winkel en dat is traditioneel de Teamspecial, met alle topteams, transfers, teamfietsen en ons verdict. We verklappen je de belangrijkste transfers, welke renners dit seizoen hun laatste kans moeten grijpen, welke gedaanteverandering Lotto Soudal heeft ondergaan, ... Geraint Thomas vindt dat Froome meer talent heeft dan hijzelf, Jan Bakelants is klaar voor een nieuwe start bij Sunweb, en Jolien D'hoore snijdt een nieuw hoofdstuk aan bij het dominante Boels-Dolmans. We vergeten de cross niet, want Erwin Vervecken ging Fietsen Met Loes Sels, en Mario De Clercq doorgrondt het hedendaagse veldrijden. De actieve fietser ontwaakt uit zijn winterslaap dankzij onze trainingstips voor de eerste toertochten en onze Do's & Don'ts over vermoeidheid overwinnen en indoortrainingen motiverend houden. De tests van de Trek Émonda ALR en BMC Teammachine ALR Disc bewijzen dat alu niet afgeschreven is, de Lapierre Prorace is een moderne en betaalbare hardtail, en nog veel meer materiaaltests!