Voor kwalitatieve winteroutfits gelden specifieke eisen: ze moeten je goed beschermen tegen wind, koude en regen, maar moeten eveneens voldoende draagcomfort bieden. En het oog wil natuurlijk ook wat. Ontdek de voornaamste trends voor het komende winterseizoen in ons novembernummer!

Een inspirerend warme nazomer staat geen koude winter in de weg. Cycling.be bereidt je erop voor met de warmste en comfortabelste stukken uit de collectie van Vermarc, Dotout, Wowow, Shimano, Northwave, rh+ en Specialized. Regen en kou kunnen je nu niet meer deren!

Lees het volledige artikel in het novembernummer van cycling.be magazine, nu in de winkel! Of lees HIER online verder via Blendle.

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Het maartnummer van cycling.be magazine ligt nu in de winkel, met daarin Peter Sagan, Tiesj Benoot, Patrick Lefevere, Laurens ten Dam, Ruben Van Gucht op Monumentenjacht bij Andrei Tchmil, een vooruitblik op de vernieuwde AG Driedaagse Brugge-De Panne, een analyse van het vrouwenwielrennen door Lieselot Decroix, ... De actieve fietsliefhebber kan zich klaarstomen voor de Ronde van Vlaanderen Cyclo dankzij onze ultieme trainingsmaand, en kan zich verlekkeren aan een vergelijking tussen de goedkoopste en duurste Specialized, de regenjassentest, Sur Place in Zuid-Tirol, een test van de Cervélo C3, Do's & Don'ts over verantwoord afvallen en het nut van de foamrol, ... En er valt ook wat te winnen: je kan gratis mee op de cycling.be Marmotta-fietstrip naar Oostenrijk, of met Johan Museeuw het mooiste uit het Ronde-parcours verkennen, of je kan meedingen naar de prachtige Canyon Endurace!