Voor kwalitatieve winteroutfits gelden specifieke eisen: ze moeten je goed beschermen tegen wind, koude en regen, maar moeten eveneens voldoende draagcomfort bieden. En het oog wil natuurlijk ook wat. Ontdek de voornaamste trends voor het komende winterseizoen in ons novembernummer!

Een inspirerend warme nazomer staat geen koude winter in de weg. Cycling.be bereidt je erop voor met de warmste en comfortabelste stukken uit de collectie van Vermarc, Dotout, Wowow, Shimano, Northwave, rh+ en Specialized. Regen en kou kunnen je nu niet meer deren!

Lees het volledige artikel in het novembernummer van cycling.be magazine, nu in de winkel! Of lees HIER online verder via Blendle.

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Het novembernummer van cycling.be magazine ligt nu in de winkel, met niet alleen Toon Aerts die zijn vaste podiumplek opeist, Niels Albert die de perfecte zandtechniek uitlegt, David van der Poel, Sophie de Boer, en baansprintster Nicky Degrendele, maar ook een gratis extra MTB-special, met daarin techniektips van downhillsensatie Martin Maes, de mooiste MTB-plekjes van Githa Michiels, fietstests van Specialized, Trek, Canyon, Niner, Ednine en BMC, alle geheimen van de nieuwe Shimano XTR 12-speed, de 14 mooiste winteroutfits, de originele Cape Epic, op avontuur in Mongolië, piepende schijfremmen, zadelhoogte op de MTB, nieuwe MTB-spullen, ... Verder: fietsen van noord naar zuid door Portugal, EK veldrijden in Rosmalen, Britse invasie in de Cross, Mike Kluge, en veel meer!