De inschrijvingen voor de Ronde van Vlaanderen Cyclo - We Ride Flanders op zaterdag 6 april 2019 zijn geopend. De Ronde is dé afspraak van het wielervoorjaar, ook voor wie zelf fietst. Start en aankomst liggen in Oudenaarde, behalve voor de langste afstand, die opnieuw vanuit Antwerpen vertrekt.

Net zoals de voorbije jaren worden er op vraag van de openbare instanties én om de veiligheid op het parcours maximaal te kunnen garanderen slechts 16.000 deelnemers toegelaten. Snel inschrijven is dus de boodschap. Wie vroeg inschrijft, geniet van een voordeeltarief. Alle deelnemers mogen rekenen op een uitgebreid deelnamepakket, seingevers, bevoorradingen, technische en medische bijstand, een kadersticker, massage,... Iedereen krijgt ook een fietslampje, wat de zichtbaarheid en dus ook de veiligheid van de deelnemers verhoogt.

Het prachtige parcours en de unieke sfeer doen jaar na jaar duizenden gepassioneerde fietsers uit binnen- en buitenland voor de Ronde van Vlaanderen Cyclo - We Ride Flanders kiezen. Mythische heuvels als de Oude Kwaremont, de Paterberg, de Koppenberg en de Muur van Geraardsbergen spreken bij iedere wielerliefhebber tot de verbeelding. Elke wielertoerist kan een tocht op zijn of haar maat uitzoeken. Er is de keuze uit afstanden van 74, 139, 174 of 229 kilometer. De eerste drie afstanden hebben Oudenaarde als start- en aankomstplaats, de tocht van 229 km start in Antwerpen en finisht in Oudenaarde. Voor de deelnemers aan die lange afstand is er opnieuw een shuttle service voorzien van Oudenaarde naar Antwerpen.

Deelnemen aan de Ronde van Vlaanderen Cyclo - We Ride Flanders staat garant voor een maximale beleving onderweg. Daags voor de profs op het parcours van de Ronde van Vlaanderen rijden en aangemoedigd worden door de vele toeschouwers... dichter bij het gevoel van voor één dag profrenner te zijn kan je als wielertoerist niet komen!

Inschrijven voor de Ronde van Vlaanderen Cyclo - We Ride Flanders kan vanaf nu via de link hieronder.