Ben jij een mountainbiker? Dan is de kans groot dat je heel wat fases uit dit hilarische groeiverhaal van een beginnende tot gevorderde biker herkent. Waarschuwing: de kans dat je wegens herkenning in lachen uitschiet, is groot. Bekijk het filmpje 'How to buy a mountain bike' hier!

IFHT Films heeft wel wat ervaring met humor voor de fietser en slaat met deze 'How to buy a mountain bike' weer de nagel op de kop. Wij lagen alvast in een deuk.

Dit verhaal vertelt de verschillende fases die een mountainbiker doorloopt, van de eerste (te goedkope) fiets die niet meteen het verwachte plezier brengt, tot de steile leercurve om de juiste MTB-technieken onder de knie te krijgen, en het verlangen om een steeds duurdere bike te kopen. Er zit zelfs een klein liefdesverhaal in... Wie zich niet herkent in veel van de (grappig uitvergrote) momenten heeft waarschijnlijk nog nooit met de mountainbike gereden - nochtans een aanrader!

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

In het januarinummer van cycling.be magazine kijken we reikhalzend uit naar het BK en WK veldrijden, met Sweeck, Vanthourenhout, Pidcock, Vos, Van Loy, Aerts, Van Aert en andere favorieten. Verder: vier voorjaarstochten, indoortrainers getest, beachracen, koersen in China, ...