Op woensdag 10 oktober openen de Telenet Fidea Lions hun service course (Zone Reme 5a, Westerlo) tussen 14u en 16u en worden er wegfietsen en -wielen van het wegseizoen 2018 verkocht.

- Trek Emonda SLR, opgebouwd met Shimano Dura Ace Di2 - incl. 1 set Aeolus 5 wielen à 4.356 euro incl. BTW (= 3.600 euro excl. BTW)

- Bontrager Paradigm - trainingswielen à 363 euro (= 300 euro excl. BTW)

De materialen kunnen enkel bezichtigd/gepast worden op 10 oktober en worden verkocht volgens het 'first come first serve'-principe.

De betaling van de materialen gebeurt cash, u ontvangt een factuur van uw aankoop.

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Het novembernummer van cycling.be magazine ligt nu in de winkel, met niet alleen Toon Aerts die zijn vaste podiumplek opeist, Niels Albert die de perfecte zandtechniek uitlegt, David van der Poel, Sophie de Boer, en baansprintster Nicky Degrendele, maar ook een gratis extra MTB-special, met daarin techniektips van downhillsensatie Martin Maes, de mooiste MTB-plekjes van Githa Michiels, fietstests van Specialized, Trek, Canyon, Niner, Ednine en BMC, alle geheimen van de nieuwe Shimano XTR 12-speed, de 14 mooiste winteroutfits, de originele Cape Epic, op avontuur in Mongolië, piepende schijfremmen, zadelhoogte op de MTB, nieuwe MTB-spullen, ... Verder: fietsen van noord naar zuid door Portugal, EK veldrijden in Rosmalen, Britse invasie in de Cross, Mike Kluge, en veel meer!