Op woensdag 10 oktober openen de Telenet Fidea Lions hun service course (Zone Reme 5a, Westerlo) tussen 14u en 16u en worden er wegfietsen en -wielen van het wegseizoen 2018 verkocht.

- Trek Emonda SLR, opgebouwd met Shimano Dura Ace Di2 - incl. 1 set Aeolus 5 wielen à 4.356 euro incl. BTW (= 3.600 euro excl. BTW)

- Bontrager Paradigm - trainingswielen à 363 euro (= 300 euro excl. BTW)

De materialen kunnen enkel bezichtigd/gepast worden op 10 oktober en worden verkocht volgens het 'first come first serve'-principe.

De betaling van de materialen gebeurt cash, u ontvangt een factuur van uw aankoop.

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Het septembernummer van cycling.be magazine ligt nu in de winkel en uiteraard focussen we op het WK, met interviews met Nibali, Alaphilippe, Wellens (slotklim WK wordt moordend) en Anna van der Breggen, en uiteraard verkenden we het loodzware parcours in Innsbruck. Erwin Vervecken ging Fietsen Met Victor Campenaerts, we bezochten De Ketele en Ghys na hun EK-triomf, overlopen het tussenseizoen van de crossers, … Voor de recreant verkennen we drie prachtige tochten voor de komende weken en stelden we een Aero-dossier samen, met reviews van de Specialized Venge, BMC Timemachine Road en Ridley Noah Fast Disc, en met een informatief bezoekje aan de windtunnel. Verder: Bekende Velofiel Gella Vandecaveye, onze Fietsstage in Oostenrijk, een indrukwekkende prestatie in de Tour du Mont Blanc, test van de Canyon Lux, een prachtige stalen De Rosa met gegraveerde Campa-groep, nieuwtjes van Eurobike, sprintlessen, de beste voeding voor zware zweters, en veel meer!