Op 16 oktober kan je je samen met 3 andere collega's of vrienden echt profrenner voor één dag voelen. Enkele uren voor het profpeloton afscheid neemt van 2018 staat het 'Benelux Kampioenschap teamtijdrit' op het programma. Inschrijven is nog mogelijk.

Dit unieke kampioenschap is zeven kilometer lang en wordt betwist door ploegen van vier deelnemers. Deze afstand maakt de instapdrempel niet te hoog zodat echt iedereen zich één dag Victor Campenaerts of Ann-Sophie Duyck kan voelen. Zowel mannen-, vrouwen- als gemengde teams kunnen zich inschrijven en maken kennis met een groot deel van het parcours van de Sluitingsprijs.

Elke ploeg krijgt een rugnummer en tijdsregistratie. In functie van de samenstelling van de teams wordt voor elke deelnemer een apart klassement opgemaakt. Na afloop volgt, geheel in de stijl van de profs, een podiumceremonie. Iedere deelnemer wordt bovendien uitgenodigd voor het VIP Café en maakt de profwedstrijd vanop de eerste rij mee.

Daarnaast ontvangen deelnemers ook twee digitale, geïndividualiseerde trainingsschema's van Energy Lab. Met deze schema's kunnen de deelnemers zich op twaalf weken tijd klaarstomen voor een evenement naar keuze. Kortom, de ideale formule voor een geslaagde teambuilding!