Op 16 oktober kan je je samen met 3 andere collega's of vrienden echt profrenner voor één dag voelen. Enkele uren voor het profpeloton afscheid neemt van 2018 staat het 'Benelux Kampioenschap teamtijdrit' op het programma. Inschrijven is nog mogelijk.

Dit unieke kampioenschap is zeven kilometer lang en wordt betwist door ploegen van vier deelnemers. Deze afstand maakt de instapdrempel niet te hoog zodat echt iedereen zich één dag Victor Campenaerts of Ann-Sophie Duyck kan voelen. Zowel mannen-, vrouwen- als gemengde teams kunnen zich inschrijven en maken kennis met een groot deel van het parcours van de Sluitingsprijs.

Elke ploeg krijgt een rugnummer en tijdsregistratie. In functie van de samenstelling van de teams wordt voor elke deelnemer een apart klassement opgemaakt. Na afloop volgt, geheel in de stijl van de profs, een podiumceremonie. Iedere deelnemer wordt bovendien uitgenodigd voor het VIP Café en maakt de profwedstrijd vanop de eerste rij mee.

Daarnaast ontvangen deelnemers ook twee digitale, geïndividualiseerde trainingsschema's van Energy Lab. Met deze schema's kunnen de deelnemers zich op twaalf weken tijd klaarstomen voor een evenement naar keuze. Kortom, de ideale formule voor een geslaagde teambuilding!

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Het novembernummer van cycling.be magazine ligt nu in de winkel, met niet alleen Toon Aerts die zijn vaste podiumplek opeist, Niels Albert die de perfecte zandtechniek uitlegt, David van der Poel, Sophie de Boer, en baansprintster Nicky Degrendele, maar ook een gratis extra MTB-special, met daarin techniektips van downhillsensatie Martin Maes, de mooiste MTB-plekjes van Githa Michiels, fietstests van Specialized, Trek, Canyon, Niner, Ednine en BMC, alle geheimen van de nieuwe Shimano XTR 12-speed, de 14 mooiste winteroutfits, de originele Cape Epic, op avontuur in Mongolië, piepende schijfremmen, zadelhoogte op de MTB, nieuwe MTB-spullen, ... Verder: fietsen van noord naar zuid door Portugal, EK veldrijden in Rosmalen, Britse invasie in de Cross, Mike Kluge, en veel meer!