Op 16 oktober kan je je samen met 3 andere collega's of vrienden echt profrenner voor één dag voelen. Enkele uren voor het profpeloton afscheid neemt van 2018 staat het 'Benelux Kampioenschap teamtijdrit' op het programma. Inschrijven is nog mogelijk.

Dit unieke kampioenschap is zeven kilometer lang en wordt betwist door ploegen van vier deelnemers. Deze afstand maakt de instapdrempel niet te hoog zodat echt iedereen zich één dag Victor Campenaerts of Ann-Sophie Duyck kan voelen. Zowel mannen-, vrouwen- als gemengde teams kunnen zich inschrijven en maken kennis met een groot deel van het parcours van de Sluitingsprijs.

Elke ploeg krijgt een rugnummer en tijdsregistratie. In functie van de samenstelling van de teams wordt voor elke deelnemer een apart klassement opgemaakt. Na afloop volgt, geheel in de stijl van de profs, een podiumceremonie. Iedere deelnemer wordt bovendien uitgenodigd voor het VIP Café en maakt de profwedstrijd vanop de eerste rij mee.

Daarnaast ontvangen deelnemers ook twee digitale, geïndividualiseerde trainingsschema's van Energy Lab. Met deze schema's kunnen de deelnemers zich op twaalf weken tijd klaarstomen voor een evenement naar keuze. Kortom, de ideale formule voor een geslaagde teambuilding!

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Het septembernummer van cycling.be magazine ligt nu in de winkel en uiteraard focussen we op het WK, met interviews met Nibali, Alaphilippe, Wellens (slotklim WK wordt moordend) en Anna van der Breggen, en uiteraard verkenden we het loodzware parcours in Innsbruck. Erwin Vervecken ging Fietsen Met Victor Campenaerts, we bezochten De Ketele en Ghys na hun EK-triomf, overlopen het tussenseizoen van de crossers, … Voor de recreant verkennen we drie prachtige tochten voor de komende weken en stelden we een Aero-dossier samen, met reviews van de Specialized Venge, BMC Timemachine Road en Ridley Noah Fast Disc, en met een informatief bezoekje aan de windtunnel. Verder: Bekende Velofiel Gella Vandecaveye, onze Fietsstage in Oostenrijk, een indrukwekkende prestatie in de Tour du Mont Blanc, test van de Canyon Lux, een prachtige stalen De Rosa met gegraveerde Campa-groep, nieuwtjes van Eurobike, sprintlessen, de beste voeding voor zware zweters, en veel meer!