Net als vorig jaar kunnen Colnago-eigenaars zich uitleven op de Colnago Owners Day Benelux. Van een klassiek stalen ros tot een modern carbon model, zondag 9 september zijn ze welkom in Dessel, waar je meteen de nieuwste Colnago's kan bewonderen én kan meefietsen met de Colnago Owners Ride.

De Colnago Owners Day vindt plaats tijdens de huisshow van Codagex, dus naast de mogelijkheid om al het nieuws voor 2019 te bewonderen van Colnago kan je ook nieuwigheden bewonderen van de andere merken uit het portfolio van Codagex. Verder zal er onder andere wederom een barista aanwezig zijn om iedereen te voorzien van de lekkerste Italiaanse koffie en iedereen is van harte welkom voor een drankje en wat gezelligheid in het Codagex-wielercafé.

Het gratis event vindt plaats op zondag 9 september van 10 tot 19u in Zandbergen 105, 2480 Dessel - de thuisbasis van Benelux-distributeur Codagex. De Codagex huisshow is trouwens niet alleen op zondag, maar eveneens op 8-9 september van 10-19u en 10-12 september van 10-17u

COLNAGO OWNERS RIDE

Ook zal er ook weer een gezamenlijke rit plaatsvinden van +80 km tijdens deze dag. Een leuke rondrit door het mooie Vlaamse landschap onder leiding van Ludo Dierckxsens (ex-profrenner en Belgisch kampioen op Colnago bij Lampre Daikin). Zorg dat je op tijd in fietskleding aanwezig bent om tegen 10u te starten voor de Colnago Owners Ride. Er zullen verschillende groepen gemaakt worden die op verschillende snelheden de tocht rijden. Als je de route zelf nog wilt rijden op een eerder of later tijdstip dan is dat mogelijk, want de uitgepijlde route blijft gedurende de dag nog hangen.

Voor de snelle inschrijvers (t/m 31 augustus 2018) zal er op de dag zelf een goodiebag klaarstaan en een exclusief Colnago Owners Day 2018 wielershirt (t.w.v. 60 euro) klaarliggen in zijn of haar maat. Bijpassende hoogwaardige bib-short om deze kledingset compleet te maken is apart verkrijgbaar tegen 60 euro. Voor mensen die na 31 augustus 2018 inschrijven is het ook nog mogelijk om tegen betaling dit stijlvolle tenue aan te schaffen. Net als de Colnago Owners Day is de Ride ook gratis, maar je moet wel vooraf registreren. Ben je eigenaar van een Colnago, dan kun je genieten van de bewaakte fietsstalling. Je bent trouwens niet verplicht om de rit mee te fietsen met een Colnago.

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Het septembernummer van cycling.be magazine ligt nu in de winkel en uiteraard focussen we op het WK, met interviews met Nibali, Alaphilippe, Wellens (slotklim WK wordt moordend) en Anna van der Breggen, en uiteraard verkenden we het loodzware parcours in Innsbruck. Erwin Vervecken ging Fietsen Met Victor Campenaerts, we bezochten De Ketele en Ghys na hun EK-triomf, overlopen het tussenseizoen van de crossers, … Voor de recreant verkennen we drie prachtige tochten voor de komende weken en stelden we een Aero-dossier samen, met reviews van de Specialized Venge, BMC Timemachine Road en Ridley Noah Fast Disc, en met een informatief bezoekje aan de windtunnel. Verder: Bekende Velofiel Gella Vandecaveye, onze Fietsstage in Oostenrijk, een indrukwekkende prestatie in de Tour du Mont Blanc, test van de Canyon Lux, een prachtige stalen De Rosa met gegraveerde Campa-groep, nieuwtjes van Eurobike, sprintlessen, de beste voeding voor zware zweters, en veel meer!