Net als vorig jaar kunnen Colnago-eigenaars zich uitleven op de Colnago Owners Day Benelux. Van een klassiek stalen ros tot een modern carbon model, zondag 9 september zijn ze welkom in Dessel, waar je meteen de nieuwste Colnago's kan bewonderen én kan meefietsen met de Colnago Owners Ride.

De Colnago Owners Day vindt plaats tijdens de huisshow van Codagex, dus naast de mogelijkheid om al het nieuws voor 2019 te bewonderen van Colnago kan je ook nieuwigheden bewonderen van de andere merken uit het portfolio van Codagex. Verder zal er onder andere wederom een barista aanwezig zijn om iedereen te voorzien van de lekkerste Italiaanse koffie en iedereen is van harte welkom voor een drankje en wat gezelligheid in het Codagex-wielercafé.

Het gratis event vindt plaats op zondag 9 september van 10 tot 19u in Zandbergen 105, 2480 Dessel - de thuisbasis van Benelux-distributeur Codagex. De Codagex huisshow is trouwens niet alleen op zondag, maar eveneens op 8-9 september van 10-19u en 10-12 september van 10-17u

COLNAGO OWNERS RIDE

Ook zal er ook weer een gezamenlijke rit plaatsvinden van +80 km tijdens deze dag. Een leuke rondrit door het mooie Vlaamse landschap onder leiding van Ludo Dierckxsens (ex-profrenner en Belgisch kampioen op Colnago bij Lampre Daikin). Zorg dat je op tijd in fietskleding aanwezig bent om tegen 10u te starten voor de Colnago Owners Ride. Er zullen verschillende groepen gemaakt worden die op verschillende snelheden de tocht rijden. Als je de route zelf nog wilt rijden op een eerder of later tijdstip dan is dat mogelijk, want de uitgepijlde route blijft gedurende de dag nog hangen.

Voor de snelle inschrijvers (t/m 31 augustus 2018) zal er op de dag zelf een goodiebag klaarstaan en een exclusief Colnago Owners Day 2018 wielershirt (t.w.v. 60 euro) klaarliggen in zijn of haar maat. Bijpassende hoogwaardige bib-short om deze kledingset compleet te maken is apart verkrijgbaar tegen 60 euro. Voor mensen die na 31 augustus 2018 inschrijven is het ook nog mogelijk om tegen betaling dit stijlvolle tenue aan te schaffen. Net als de Colnago Owners Day is de Ride ook gratis, maar je moet wel vooraf registreren. Ben je eigenaar van een Colnago, dan kun je genieten van de bewaakte fietsstalling. Je bent trouwens niet verplicht om de rit mee te fietsen met een Colnago.

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Het decembernummer ligt nu in de winkel en brengt heel wat lekkers mee: je kan niet alleen meer dan 1300 euro aan kerstcadeaus winnen, maar we kruipen ook in het hoofd van Wout van Aert, gaan fietsen met Katie Compton, maken een verre verplaatsing van een cross in België naar Tsjechië, blikken terug met Roland Liboton en Hennie Stamsnijder, spreken met Annemarie Worst, kijken terug op het wielerjaar 2018 en overlopen de veranderingen die er aankomen in 2019. Verder: de velofiel in Saartje Vandendriessche, de eerste tubeless raceband van Continental, tips en recepten voor lekker warme wintervoeding, tests van de Look 795 Blade RS Disc en Cannondale System Six, tips om een verstuikte enkel te verzorgen en een krakend bracket te verhelpen, materiaaltests, en veel meer!