Net voor de Tour wordt het startschot gegeven van het Peloton Cycling Team, een community die gepassioneerde fietsers, ongeacht hun conditieniveau, wil samenbrengen om hen unieke wielermomenten te laten beleven. Wie zich aansluit, krijgt naast een prachtige outfit nog tal van voordelen!

Peloton verenigt zo'n 40 toertochten in België, waaronder de Ronde van Vlaanderen Cyclo (deel uitmakend van Ronde van Vlaanderen Series), Gent-Wevelgem Cyclo (Etixx Classics Tour), Géants des Ardennes (Proximus Classic Challenge), Sven Nys Classic (Continental Cycling Heroes Tour), ... Nu kan je ook bij je eigen doordeweekse ritjes dezelfde sfeer beleven door deel uit te maken van het Peloton Cycling Team.

Het Peloton Cycling Team brengt gepassioneerde fietsers samen en laat je genieten van wat jou het dierbaarst is: jouw koersfiets! Niets leukers dan samen stoempen, klimmen, nieuwe wegen ontdekken, afzien en nagenieten. Tempo en snelheid is bijzaak. Fun is het doel. Als ploeggenoot van het Peloton Cycling Team profiteer je van tal van voordelen. Aansluiten kan je voor 190 euro per jaar, maar in ruil krijg je een uniek voordeelpakket met een waarde van ruim 300 euro. Het lijstje is dan ook indrukwekkend:
- Een prachtige Peloton Cycling Team-outfit (shirt en broek) van Sportful uit de Bodyfit-lijn. Het gaat om dezelfde outfit als die van drievoudig wereldkampioen Peter Sagan (waarde 180 euro)
- Automatisch lidmaatschap bij Cycling Vlaanderen (waarde 30 euro)
- Persoonlijke fietsverzekering, 24u/24u, 7d/7d
- Fietspechbijstand, 24u/24u, 7d/7d
- 12 maanden cycling.be magazine, 11 nummers per jaar (waarde 54 euro)
- Inschrijving voor 2 Peloton-toertochten naar keuze (waarde 30 euro, niet geldig op We Ride Flanders)
- 10% korting op onderhoud & herstellingen bij alle winkels van partner Fiets!
- Energy Lab-trainingsschema 10 weken (waarde 10 euro)
- Energy Lab DXA-scan bovenop je geplande conditietest fietsen (waarde 50 euro)
- Leuk cadeau van Continental
- Mooie korting bij onze buitenlandse hotelpartners, vb. Hotel Funivia in Bormio (Stelvio) en Marmotta Alpin Hotel in Mühlbach am Hochkönig (Grossglockner)
- Een authentiek Peloton Cycling Team-koerspetje
- End of Season Peloton Cycling Team Ride, inclusief workshops en een leuke goodie bag. Hier ontmoet je al je "ploegmaten"
- Deelname aan Peloton-events tegens voordeeltarief ongeacht het moment van je inschrijving (3 euro korting op daginschrijvingstarief)

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Het julinummer met gratis extra Tourgids ligt nu in de winkel, met daarin aanvaller Thomas De Gendt die de bollentrui wil, Dylan Groenewegen die wil sprinten naar het geel, analyses van elke Touretappe en verkenningen van de kasseirit en de spektakelrit naar La Rosière, de 'Rondetafel' met José De Cauwer en Kevin De Weert die de Tour volledig fileren, de vele Colombiaanse Tourtalenten, ... De koers is natuurlijk meer dan de Tour, dus blikken we met Eddy Planckaert vooruit naar de BinckBank Tour, naar de Giro Rosa met Annemiek van Vleuten, ging Erwin Vervecken Fietsen Met Julien Vermote, praat Otto-Jan Ham over zijn fietspassie, ... De actieve fietsfanaat kan uitkijken naar de test van 11 zomershirts, een blik op de nieuwe BMC-modellen, een verslag van de Retro Ronde, tips om zelf te profiteren van de marginal gains van Team Sky, Do's & Don'ts over het gevaar van teken en zadelklachten bij droge hitte, en veel meer!