Droom jij ervan om de Tour de France vanop de eerste rij mee te maken? Grijp nu je kans, want Sunweb geeft twee plaatsen in de ploegleiderswagen van Team Sunweb weg. Help jij om vanuit het zitje naast de ploegleider Tom Dumoulin naar de zege te schreeuwen?

Sunweb geeft niet één maar zelfs twee keer een plaats in de ploegleiderswagen van Team Sunweb weg! En dat in de grootste wielerwedstrijd van de wereld: de Tour de France. De eerste winnaar mag zomaar even de openingsrit van de Tour meemaken, 189 kilometer tussen Noirmoutier-en-l'Île en Fontenay-le-Comte op zaterdag 7 juli. De Grand Départ in de Vendée belooft mooie plaatjes en een spannende sprint, want de ritwinnaar mag meteen de gele trui dragen. De tweede winnaar mag woensdag 11 juli naar Bretagne voor een geaccidenteerde rit met veel snedige hellingen. Voeg daar de oplopende aankomst aan toe en je krijgt een onvoorspelbare etappe.

Mis jouw kans niet om deze unieke beleving te winnen! Het wordt ongetwijfeld een herinnering om nooit te vergeten en je mag zelfs een reisgenoot meenemen. De hashtage van Team Sunweb is niet voor niets #creatingmemories.

Deelnemen is heel makkelijk: klik op onderstaande link, beantwoord de prijsvraag en vul je gegevens in. De winnaars worden door Sunweb meegenomen op deze onvergetelijke trip. Vluchten, verblijf en maaltijden zijn allemaal inbegrepen. De wedstrijd loopt nog tot 28 juni 2018, dus grijp meteen je kans!

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Het februarinummer van cycling.be magazine ligt nu in de winkel en dat is traditioneel de Teamspecial, met alle topteams, transfers, teamfietsen en ons verdict. We verklappen je de belangrijkste transfers, welke renners dit seizoen hun laatste kans moeten grijpen, welke gedaanteverandering Lotto Soudal heeft ondergaan, ... Geraint Thomas vindt dat Froome meer talent heeft dan hijzelf, Jan Bakelants is klaar voor een nieuwe start bij Sunweb, en Jolien D'hoore snijdt een nieuw hoofdstuk aan bij het dominante Boels-Dolmans. We vergeten de cross niet, want Erwin Vervecken ging Fietsen Met Loes Sels, en Mario De Clercq doorgrondt het hedendaagse veldrijden. De actieve fietser ontwaakt uit zijn winterslaap dankzij onze trainingstips voor de eerste toertochten en onze Do's & Don'ts over vermoeidheid overwinnen en indoortrainingen motiverend houden. De tests van de Trek Émonda ALR en BMC Teammachine ALR Disc bewijzen dat alu niet afgeschreven is, de Lapierre Prorace is een moderne en betaalbare hardtail, en nog veel meer materiaaltests!