Droom jij ervan om de Tour de France vanop de eerste rij mee te maken? Grijp nu je kans, want Sunweb geeft twee plaatsen in de ploegleiderswagen van Team Sunweb weg. Help jij om vanuit het zitje naast de ploegleider Tom Dumoulin naar de zege te schreeuwen?

Sunweb geeft niet één maar zelfs twee keer een plaats in de ploegleiderswagen van Team Sunweb weg! En dat in de grootste wielerwedstrijd van de wereld: de Tour de France. De eerste winnaar mag zomaar even de openingsrit van de Tour meemaken, 189 kilometer tussen Noirmoutier-en-l'Île en Fontenay-le-Comte op zaterdag 7 juli. De Grand Départ in de Vendée belooft mooie plaatjes en een spannende sprint, want de ritwinnaar mag meteen de gele trui dragen. De tweede winnaar mag woensdag 11 juli naar Bretagne voor een geaccidenteerde rit met veel snedige hellingen. Voeg daar de oplopende aankomst aan toe en je krijgt een onvoorspelbare etappe.

Mis jouw kans niet om deze unieke beleving te winnen! Het wordt ongetwijfeld een herinnering om nooit te vergeten en je mag zelfs een reisgenoot meenemen. De hashtage van Team Sunweb is niet voor niets #creatingmemories.

Deelnemen is heel makkelijk: klik op onderstaande link, beantwoord de prijsvraag en vul je gegevens in. De winnaars worden door Sunweb meegenomen op deze onvergetelijke trip. Vluchten, verblijf en maaltijden zijn allemaal inbegrepen. De wedstrijd loopt nog tot 28 juni 2018, dus grijp meteen je kans!

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Het septembernummer van cycling.be magazine ligt nu in de winkel en uiteraard focussen we op het WK, met interviews met Nibali, Alaphilippe, Wellens (slotklim WK wordt moordend) en Anna van der Breggen, en uiteraard verkenden we het loodzware parcours in Innsbruck. Erwin Vervecken ging Fietsen Met Victor Campenaerts, we bezochten De Ketele en Ghys na hun EK-triomf, overlopen het tussenseizoen van de crossers, … Voor de recreant verkennen we drie prachtige tochten voor de komende weken en stelden we een Aero-dossier samen, met reviews van de Specialized Venge, BMC Timemachine Road en Ridley Noah Fast Disc, en met een informatief bezoekje aan de windtunnel. Verder: Bekende Velofiel Gella Vandecaveye, onze Fietsstage in Oostenrijk, een indrukwekkende prestatie in de Tour du Mont Blanc, test van de Canyon Lux, een prachtige stalen De Rosa met gegraveerde Campa-groep, nieuwtjes van Eurobike, sprintlessen, de beste voeding voor zware zweters, en veel meer!