Droom jij ervan om de Tour de France vanop de eerste rij mee te maken? Grijp nu je kans, want Sunweb geeft twee plaatsen in de ploegleiderswagen van Team Sunweb weg. Help jij om vanuit het zitje naast de ploegleider Tom Dumoulin naar de zege te schreeuwen?

Sunweb geeft niet één maar zelfs twee keer een plaats in de ploegleiderswagen van Team Sunweb weg! En dat in de grootste wielerwedstrijd van de wereld: de Tour de France. De eerste winnaar mag zomaar even de openingsrit van de Tour meemaken, 189 kilometer tussen Noirmoutier-en-l'Île en Fontenay-le-Comte op zaterdag 7 juli. De Grand Départ in de Vendée belooft mooie plaatjes en een spannende sprint, want de ritwinnaar mag meteen de gele trui dragen. De tweede winnaar mag woensdag 11 juli naar Bretagne voor een geaccidenteerde rit met veel snedige hellingen. Voeg daar de oplopende aankomst aan toe en je krijgt een onvoorspelbare etappe.

Mis jouw kans niet om deze unieke beleving te winnen! Het wordt ongetwijfeld een herinnering om nooit te vergeten en je mag zelfs een reisgenoot meenemen. De hashtage van Team Sunweb is niet voor niets #creatingmemories.

Deelnemen is heel makkelijk: klik op onderstaande link, beantwoord de prijsvraag en vul je gegevens in. De winnaars worden door Sunweb meegenomen op deze onvergetelijke trip. Vluchten, verblijf en maaltijden zijn allemaal inbegrepen. De wedstrijd loopt nog tot 28 juni 2018, dus grijp meteen je kans!

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Het julinummer met gratis extra Tourgids ligt nu in de winkel, met daarin aanvaller Thomas De Gendt die de bollentrui wil, Dylan Groenewegen die wil sprinten naar het geel, analyses van elke Touretappe en verkenningen van de kasseirit en de spektakelrit naar La Rosière, de 'Rondetafel' met José De Cauwer en Kevin De Weert die de Tour volledig fileren, de vele Colombiaanse Tourtalenten, ... De koers is natuurlijk meer dan de Tour, dus blikken we met Eddy Planckaert vooruit naar de BinckBank Tour, naar de Giro Rosa met Annemiek van Vleuten, ging Erwin Vervecken Fietsen Met Julien Vermote, praat Otto-Jan Ham over zijn fietspassie, ... De actieve fietsfanaat kan uitkijken naar de test van 11 zomershirts, een blik op de nieuwe BMC-modellen, een verslag van de Retro Ronde, tips om zelf te profiteren van de marginal gains van Team Sky, Do's & Don'ts over het gevaar van teken en zadelklachten bij droge hitte, en veel meer!