Van 28 februari tot en met 4 maart 2018 worden de UCI Wereldkampioenschappen Baanwielrennen georganiseerd in Omnisport Apeldoorn. Na 2011 is het de tweede keer dat de Nederlandse wielertempel gastheer is van de mondiale titelstrijd op de piste.

Meer dan 350 renners en rensters uit ruim veertig verschillende landen maken in Apeldoorn hun opwachting. De Belgische selectie is gegarandeerd vertegenwoordigd met een sterke afvaardiging. Zo zullen wereldkampioenen ploegkoers Jolien D'hoore en Lotte Kopecky hun titel met hand en tand verdedigen. Kom de Belgische renners aanmoedigen tijdens de jacht naar goud! Tickets voor één, drie of vijf dagen zijn te koop via de link hieronder.

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Het juninummer van cycling.be magazine ligt in de winkel, met op de cover Mark Cavendish die jaagt op het zegerecord van Eddy Merckx in de Tour. Verder: Michal Kwiatkowski, de chocolatier in Jasper Stuyven, het Belgisch kampioenschap volgens Van Avermaet en Gilbert én een parcoursverkenning van dat BK in Binche, Fietsen Met Dylan Teuns, Sofie De Vuyst die terugvocht na een zwaar ongeval, vooruitblik op de Giro Rosa, Mikel Landa, revelatie Remco Evenepoel, ... De actieve wielerfanaat heeft even veel keuze in dit magazine, met de zin en onzin van preventieve hartscreenings, de grote fietsbrillentest, fietsen in Zwitserland, het verhaal van Ludo Dierckxsens in de Mallorca 312, Gran Fondo Il Lombardia, fietsvragen beantwoord over conditie onderhouden op reis en het nut van crossfit, fietstests van de Specialized Stumpjumper en Smets Aero, en veel meer.