Van 28 februari tot en met 4 maart 2018 worden de UCI Wereldkampioenschappen Baanwielrennen georganiseerd in Omnisport Apeldoorn. Na 2011 is het de tweede keer dat de Nederlandse wielertempel gastheer is van de mondiale titelstrijd op de piste.

Meer dan 350 renners en rensters uit ruim veertig verschillende landen maken in Apeldoorn hun opwachting. De Belgische selectie is gegarandeerd vertegenwoordigd met een sterke afvaardiging. Zo zullen wereldkampioenen ploegkoers Jolien D'hoore en Lotte Kopecky hun titel met hand en tand verdedigen. Kom de Belgische renners aanmoedigen tijdens de jacht naar goud! Tickets voor één, drie of vijf dagen zijn te koop via de link hieronder.

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Het decembernummer ligt nu in de winkel en brengt heel wat lekkers mee: je kan niet alleen meer dan 1300 euro aan kerstcadeaus winnen, maar we kruipen ook in het hoofd van Wout van Aert, gaan fietsen met Katie Compton, maken een verre verplaatsing van een cross in België naar Tsjechië, blikken terug met Roland Liboton en Hennie Stamsnijder, spreken met Annemarie Worst, kijken terug op het wielerjaar 2018 en overlopen de veranderingen die er aankomen in 2019. Verder: de velofiel in Saartje Vandendriessche, de eerste tubeless raceband van Continental, tips en recepten voor lekker warme wintervoeding, tests van de Look 795 Blade RS Disc en Cannondale System Six, tips om een verstuikte enkel te verzorgen en een krakend bracket te verhelpen, materiaaltests, en veel meer!