Van 28 februari tot en met 4 maart 2018 worden de UCI Wereldkampioenschappen Baanwielrennen georganiseerd in Omnisport Apeldoorn. Na 2011 is het de tweede keer dat de Nederlandse wielertempel gastheer is van de mondiale titelstrijd op de piste.

Meer dan 350 renners en rensters uit ruim veertig verschillende landen maken in Apeldoorn hun opwachting. De Belgische selectie is gegarandeerd vertegenwoordigd met een sterke afvaardiging. Zo zullen wereldkampioenen ploegkoers Jolien D'hoore en Lotte Kopecky hun titel met hand en tand verdedigen. Kom de Belgische renners aanmoedigen tijdens de jacht naar goud! Tickets voor één, drie of vijf dagen zijn te koop via de link hieronder.

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Het maartnummer van cycling.be magazine ligt in de winkel, met daarin: wereldkampioen Peter Sagan op monumentenjacht, Oliver Naesen dromend over een klassieke zege, Fernando Gaviria die niet alleen denkt aan Tourzeges maar ook aan kasseikoersen, vijf outsiders voor het voorjaar, Jolien D'hoore die verder de wereldtop wil bestormen, de vernieuwde Driedaagse Brugge-De Panne, Erwin Vervecken die ging Fietsen Met Tim Merlier, de Parijs-Nice van Frank Vandenbroucke in 1998, onze man op pad met Bauke Mollema en het Monacopeloton, de cols van Parijs-Nice, ... De actieve fietsfan leest over materiaal- en andere tips om de kasseiklassiekers te overleven, trainen voor de Ronde en Luik onder tijdsdruk, hoe je 'typisch mannelijke problemen' na het fietsen vermijdt, een dubbel kasseiweekend met Gent-Wevelgem Cyclo en Johan Museeuw Classic in Harelbeke, tests van de Look 795 Aerolight RS, Argon 18 Gallium Pro Disc, Wahoo Tickr Fit, Polar OH1, en veel meer!