Van 28 februari tot en met 4 maart 2018 worden de UCI Wereldkampioenschappen Baanwielrennen georganiseerd in Omnisport Apeldoorn. Na 2011 is het de tweede keer dat de Nederlandse wielertempel gastheer is van de mondiale titelstrijd op de piste.

Meer dan 350 renners en rensters uit ruim veertig verschillende landen maken in Apeldoorn hun opwachting. De Belgische selectie is gegarandeerd vertegenwoordigd met een sterke afvaardiging. Zo zullen wereldkampioenen ploegkoers Jolien D'hoore en Lotte Kopecky hun titel met hand en tand verdedigen. Kom de Belgische renners aanmoedigen tijdens de jacht naar goud! Tickets voor één, drie of vijf dagen zijn te koop via de link hieronder.

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Het septembernummer van cycling.be magazine ligt nu in de winkel en uiteraard focussen we op het WK, met interviews met Nibali, Alaphilippe, Wellens (slotklim WK wordt moordend) en Anna van der Breggen, en uiteraard verkenden we het loodzware parcours in Innsbruck. Erwin Vervecken ging Fietsen Met Victor Campenaerts, we bezochten De Ketele en Ghys na hun EK-triomf, overlopen het tussenseizoen van de crossers, … Voor de recreant verkennen we drie prachtige tochten voor de komende weken en stelden we een Aero-dossier samen, met reviews van de Specialized Venge, BMC Timemachine Road en Ridley Noah Fast Disc, en met een informatief bezoekje aan de windtunnel. Verder: Bekende Velofiel Gella Vandecaveye, onze Fietsstage in Oostenrijk, een indrukwekkende prestatie in de Tour du Mont Blanc, test van de Canyon Lux, een prachtige stalen De Rosa met gegraveerde Campa-groep, nieuwtjes van Eurobike, sprintlessen, de beste voeding voor zware zweters, en veel meer!