Vrijdag 30 maart 2018, twee dagen voor de Ronde van Vlaanderen, is het aan bedrijfsleiders en hun contacten om de sfeer van Vlaanderens Mooiste in al zijn facetten te beleven. De Tour of Flanders Business Academy, met Lance Armstrong als keynote speaker, mixt inspanning met ontspanning.

In het voorjaar van 2018 versmelt de Tour of Flanders Business Academy business, society & cycling tot een ongezien geheel. Lichaam, geest en zintuigen worden ondergedompeld in de mythische sfeer van wielerheroïek. De Tour of Flanders Business Academy verheft sportmanschap van gespreksonderwerp tot intense beleving.

Deze combinatie van inspanning en ontspanning, van fysieke en intellectuele ervaringen, vindt plaats op vrijdag 30 maart 2018, twee dagen voor de Ronde van Vlaanderen. Mis dit exclusieve netwerkevent niet. Het wordt een instant klassieker in select gezelschap.

Tijdens de Tour of Flanders Business Academy fiets je de finale van de Ronde Van Vlaanderen, maak je kennis met andere sportieve bedrijfsleiders, bied je jouw gasten een unieke beleving aan, geniet je van overheerlijke gerechten én vertelt de keynote speaker over zijn ervaringen. "Open, eerlijk en transparant", zoals hij aankondigt in zijn videoboodschap (klik bovenaan dit artikel om die te bekijken), dus dat wordt alvast de moeite waard.

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Het aprilnummer van cycling.be magazine ligt nu in de winkel, met op de cover Greg Van Avermaet in 50 tinten ontleed. Voorts: Philippe Gilbert op Monumentenjacht, de echte kennismaking met de kasseien voor Van Aert, Fietsen Met Dylan van Baarle, Chantal Blaak, Valverde en andere oude knarren in het peloton, Michael Matthews, Jan Raas, Omloop-winnaar Michael Valgren Andersen, … De actieve fietsfanaat blijft niet in de kou, want we testten maar liefst 16 helmen, tekenden een alternatieve Gold Race uit met de minder bekende hellingen, verkenden de Peter van Petegem Classic, trokken naar Innsbruck voor onze Sur Place, spraken met Gert Verheyen en Franky Van der Elst over hun fietspassie, leggen uit hoe je verschillende types beklimmingen aanpakt, testten de BMC Roadmachine, Scott Foil Disc, Canyon Grail en Santa Cruz Blur, leggen uit hoeveel rust je nodig hebt na een zware rit, ...