Vrijdag 30 maart 2018, twee dagen voor de Ronde van Vlaanderen, is het aan bedrijfsleiders en hun contacten om de sfeer van Vlaanderens Mooiste in al zijn facetten te beleven. De Tour of Flanders Business Academy, met Lance Armstrong als keynote speaker, mixt inspanning met ontspanning.

In het voorjaar van 2018 versmelt de Tour of Flanders Business Academy business, society & cycling tot een ongezien geheel. Lichaam, geest en zintuigen worden ondergedompeld in de mythische sfeer van wielerheroïek. De Tour of Flanders Business Academy verheft sportmanschap van gespreksonderwerp tot intense beleving.

Deze combinatie van inspanning en ontspanning, van fysieke en intellectuele ervaringen, vindt plaats op vrijdag 30 maart 2018, twee dagen voor de Ronde van Vlaanderen. Mis dit exclusieve netwerkevent niet. Het wordt een instant klassieker in select gezelschap.

Tijdens de Tour of Flanders Business Academy fiets je de finale van de Ronde Van Vlaanderen, maak je kennis met andere sportieve bedrijfsleiders, bied je jouw gasten een unieke beleving aan, geniet je van overheerlijke gerechten én vertelt de keynote speaker over zijn ervaringen. "Open, eerlijk en transparant", zoals hij aankondigt in zijn videoboodschap (klik bovenaan dit artikel om die te bekijken), dus dat wordt alvast de moeite waard.

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Het januarinummer van cycling.be magazine ligt in de winkel, met GRATIS daarbij: Fietsenspecial met de 70 racefietsen en MTB's die in 2018 het mooie weer maken. Verder: WK Valkenburg, Vergeten juniorewereldkampioenen, de social media skills van Mathieu van der Poel, het WK-zilver van Jonathan Page, Fietsen met Eli Iserbyt, Bakelants & co moeten revalideren in het tussenseizoen, Australische vrouwen op Belgisch crossavontuur, Shimano Dura-Ace in de cross, Bekende Velofiel Stoffel Vandoorne, Canarische eilandentour, Eerste hulp bij rollentraining, Winterse fietssnacks, test van de Elite Direto en veel meer!