Vrijdag 30 maart 2018, twee dagen voor de Ronde van Vlaanderen, is het aan bedrijfsleiders en hun contacten om de sfeer van Vlaanderens Mooiste in al zijn facetten te beleven. De Tour of Flanders Business Academy, met Lance Armstrong als keynote speaker, mixt inspanning met ontspanning.

In het voorjaar van 2018 versmelt de Tour of Flanders Business Academy business, society & cycling tot een ongezien geheel. Lichaam, geest en zintuigen worden ondergedompeld in de mythische sfeer van wielerheroïek. De Tour of Flanders Business Academy verheft sportmanschap van gespreksonderwerp tot intense beleving.

Deze combinatie van inspanning en ontspanning, van fysieke en intellectuele ervaringen, vindt plaats op vrijdag 30 maart 2018, twee dagen voor de Ronde van Vlaanderen. Mis dit exclusieve netwerkevent niet. Het wordt een instant klassieker in select gezelschap.

Tijdens de Tour of Flanders Business Academy fiets je de finale van de Ronde Van Vlaanderen, maak je kennis met andere sportieve bedrijfsleiders, bied je jouw gasten een unieke beleving aan, geniet je van overheerlijke gerechten én vertelt de keynote speaker over zijn ervaringen. "Open, eerlijk en transparant", zoals hij aankondigt in zijn videoboodschap (klik bovenaan dit artikel om die te bekijken), dus dat wordt alvast de moeite waard.

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Het oktobernummer van cycling.be magazine ligt nu in de winkel en je krijgt er de Crossgids zomaar bij. Daarin vind je een uitgebreide kalender met alle topcrossen, alle renners en een vooruitblik van Bart Wellens, aangevuld met interviews met alleskunner Mathieu van der Poel ('Winnen went nooit'), Sanne Cant ('Blij met Marianne Vos als concurrente'), Maud Kaptheijns, en Peter Van Santvliet, een masterclass crosstechniek met Erwin Vervecken, het debuutjaar van Sven Nys, de favoriete trainingsparcoursen van de profs, veldritnatie Zwitserland, … Het gewone nummer opent met kleurrijke figuur Bram Tankink, de jonge talenten die afgelopen seizoen doorbraken, de Duitse Monika die voor de Vuelta uit reed, de resultaten van de Continental-verkeersveiligheidsenquête geanalyseerd, Sur Place in het Griekse Loutraki en Spaanse Girona, Bekende Velofiel Bart Schols, fietstests van de Canyon Inflite AL- en Stevens Super Prestige-crossfietsen, en veel meer!