Vrijdag 30 maart 2018, twee dagen voor de Ronde van Vlaanderen, is het aan bedrijfsleiders en hun contacten om de sfeer van Vlaanderens Mooiste in al zijn facetten te beleven. De Tour of Flanders Business Academy, met Lance Armstrong als keynote speaker, mixt inspanning met ontspanning.

In het voorjaar van 2018 versmelt de Tour of Flanders Business Academy business, society & cycling tot een ongezien geheel. Lichaam, geest en zintuigen worden ondergedompeld in de mythische sfeer van wielerheroïek. De Tour of Flanders Business Academy verheft sportmanschap van gespreksonderwerp tot intense beleving.

Deze combinatie van inspanning en ontspanning, van fysieke en intellectuele ervaringen, vindt plaats op vrijdag 30 maart 2018, twee dagen voor de Ronde van Vlaanderen. Mis dit exclusieve netwerkevent niet. Het wordt een instant klassieker in select gezelschap.

Tijdens de Tour of Flanders Business Academy fiets je de finale van de Ronde Van Vlaanderen, maak je kennis met andere sportieve bedrijfsleiders, bied je jouw gasten een unieke beleving aan, geniet je van overheerlijke gerechten én vertelt de keynote speaker over zijn ervaringen. "Open, eerlijk en transparant", zoals hij aankondigt in zijn videoboodschap (klik bovenaan dit artikel om die te bekijken), dus dat wordt alvast de moeite waard.

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Het julinummer met gratis extra Tourgids ligt nu in de winkel, met daarin aanvaller Thomas De Gendt die de bollentrui wil, Dylan Groenewegen die wil sprinten naar het geel, analyses van elke Touretappe en verkenningen van de kasseirit en de spektakelrit naar La Rosière, de 'Rondetafel' met José De Cauwer en Kevin De Weert die de Tour volledig fileren, de vele Colombiaanse Tourtalenten, ... De koers is natuurlijk meer dan de Tour, dus blikken we met Eddy Planckaert vooruit naar de BinckBank Tour, naar de Giro Rosa met Annemiek van Vleuten, ging Erwin Vervecken Fietsen Met Julien Vermote, praat Otto-Jan Ham over zijn fietspassie, ... De actieve fietsfanaat kan uitkijken naar de test van 11 zomershirts, een blik op de nieuwe BMC-modellen, een verslag van de Retro Ronde, tips om zelf te profiteren van de marginal gains van Team Sky, Do's & Don'ts over het gevaar van teken en zadelklachten bij droge hitte, en veel meer!