In het novembernummer van cycling.be magazine belichten we in de Sur Place Special niet minder dan tien fietsbestemmingen die je zin laten krijgen om meteen al een reis te boeken. Bekijk en download hier onze routes! Bovendien kun je een fietsstage in Oostenrijk winnen!

De Sur Place Special opent al meteen met een unieke kans! Je kunt namelijk je deelname winnen voor de cycling.be Marmotta Fietsstage in het Oostenrijkse Mühlbach am Hochkönig. Twee duo's krijgen vier gratis overnachtingen (2 van 9-13 mei en 2 van 13-17 juni) in het schitterende Marmotta Alpin Hotel in combinatie met drie begeleide ritten en tal van workshops. Deelnemen kan HIER tot eind november, vanaf 1 december openen de gewone inschrijvingen.

Maar ook op de volgende pagina's laten we je wegdromen van zowel exotische als minder verre oorden. Download hier onze routes:

Voerstreek

Corsica

Luxemburg: rit 1 en rit 2

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Het oktobernummer van cycling.be magazine ligt nu in de winkel en je krijgt er de Crossgids zomaar bij. Daarin vind je een uitgebreide kalender met alle topcrossen, alle renners en een vooruitblik van Bart Wellens, aangevuld met interviews met alleskunner Mathieu van der Poel ('Winnen went nooit'), Sanne Cant ('Blij met Marianne Vos als concurrente'), Maud Kaptheijns, en Peter Van Santvliet, een masterclass crosstechniek met Erwin Vervecken, het debuutjaar van Sven Nys, de favoriete trainingsparcoursen van de profs, veldritnatie Zwitserland, … Het gewone nummer opent met kleurrijke figuur Bram Tankink, de jonge talenten die afgelopen seizoen doorbraken, de Duitse Monika die voor de Vuelta uit reed, de resultaten van de Continental-verkeersveiligheidsenquête geanalyseerd, Sur Place in het Griekse Loutraki en Spaanse Girona, Bekende Velofiel Bart Schols, fietstests van de Canyon Inflite AL- en Stevens Super Prestige-crossfietsen, en veel meer!