In het novembernummer van cycling.be magazine belichten we in de Sur Place Special niet minder dan tien fietsbestemmingen die je zin laten krijgen om meteen al een reis te boeken. Bekijk en download hier onze routes! Bovendien kun je een fietsstage in Oostenrijk winnen!

De Sur Place Special opent al meteen met een unieke kans! Je kunt namelijk je deelname winnen voor de cycling.be Marmotta Fietsstage in het Oostenrijkse Mühlbach am Hochkönig. Twee duo's krijgen vier gratis overnachtingen (2 van 9-13 mei en 2 van 13-17 juni) in het schitterende Marmotta Alpin Hotel in combinatie met drie begeleide ritten en tal van workshops. Deelnemen kan HIER tot eind november, vanaf 1 december openen de gewone inschrijvingen.

Maar ook op de volgende pagina's laten we je wegdromen van zowel exotische als minder verre oorden. Download hier onze routes:

Voerstreek

Corsica

Luxemburg: rit 1 en rit 2

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Het maartnummer van cycling.be magazine ligt in de winkel, met daarin: wereldkampioen Peter Sagan op monumentenjacht, Oliver Naesen dromend over een klassieke zege, Fernando Gaviria die niet alleen denkt aan Tourzeges maar ook aan kasseikoersen, vijf outsiders voor het voorjaar, Jolien D'hoore die verder de wereldtop wil bestormen, de vernieuwde Driedaagse Brugge-De Panne, Erwin Vervecken die ging Fietsen Met Tim Merlier, de Parijs-Nice van Frank Vandenbroucke in 1998, onze man op pad met Bauke Mollema en het Monacopeloton, de cols van Parijs-Nice, ... De actieve fietsfan leest over materiaal- en andere tips om de kasseiklassiekers te overleven, trainen voor de Ronde en Luik onder tijdsdruk, hoe je 'typisch mannelijke problemen' na het fietsen vermijdt, een dubbel kasseiweekend met Gent-Wevelgem Cyclo en Johan Museeuw Classic in Harelbeke, tests van de Look 795 Aerolight RS, Argon 18 Gallium Pro Disc, Wahoo Tickr Fit, Polar OH1, en veel meer!