In het novembernummer van cycling.be magazine belichten we in de Sur Place Special niet minder dan tien fietsbestemmingen die je zin laten krijgen om meteen al een reis te boeken. Bekijk en download hier onze routes! Bovendien kun je een fietsstage in Oostenrijk winnen!

De Sur Place Special opent al meteen met een unieke kans! Je kunt namelijk je deelname winnen voor de cycling.be Marmotta Fietsstage in het Oostenrijkse Mühlbach am Hochkönig. Twee duo's krijgen vier gratis overnachtingen (2 van 9-13 mei en 2 van 13-17 juni) in het schitterende Marmotta Alpin Hotel in combinatie met drie begeleide ritten en tal van workshops. Deelnemen kan HIER tot eind november, vanaf 1 december openen de gewone inschrijvingen.

Maar ook op de volgende pagina's laten we je wegdromen van zowel exotische als minder verre oorden. Download hier onze routes:

Voerstreek

Corsica

Luxemburg: rit 1 en rit 2

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Het decembernummer van cycling.be magazine ligt nu in de winkel! Met daarin Lars van der Haar die op het WK sneller hoopt te zijn dan op het autocircuit tegenover Mathieu van der Poel, Niels Albert die de eerste seizoenshelft analyseert, Fietsen met Laura Verdonschot, Amerikaanse gelukzoeker Andrew Juiliano, de social media skills van Sophie de Boer, Daphny van den Brand en de allereerste vrouwencross in Loenhout, de aantrekkingskracht van de nieuwjaarscross in Baal, de nuchterheid van Thibau Nys, de vijf werken van nieuwe UCI-voorzitter Lappartient, Bekende Velofiel Begijn Le Bleu, ... De actieve fietser wordt weer verwend met gezonde winterdesserts, fietsveiligheid in de winter (met 5 Continental-pakketten die je kunt winnen!), de beste trainingsapps, snowbiken in Gstaad, fietstests van de Kuota Kross 2.0, Superior Bikes en Pinarello Nytro, ... En vergeet vooral niet mee te spelen met de Kerstwedstrijd, want je kunt 30 fietscadeaus winnen!