In het novembernummer van cycling.be magazine belichten we in de Sur Place Special niet minder dan tien fietsbestemmingen die je zin laten krijgen om meteen al een reis te boeken. Bekijk en download hier onze routes! Bovendien kun je een fietsstage in Oostenrijk winnen!

De Sur Place Special opent al meteen met een unieke kans! Je kunt namelijk je deelname winnen voor de cycling.be Marmotta Fietsstage in het Oostenrijkse Mühlbach am Hochkönig. Twee duo's krijgen vier gratis overnachtingen (2 van 9-13 mei en 2 van 13-17 juni) in het schitterende Marmotta Alpin Hotel in combinatie met drie begeleide ritten en tal van workshops. Deelnemen kan HIER tot eind november, vanaf 1 december openen de gewone inschrijvingen.

Maar ook op de volgende pagina's laten we je wegdromen van zowel exotische als minder verre oorden. Download hier onze routes:

Voerstreek

Corsica

Luxemburg: rit 1 en rit 2

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Het julinummer met gratis extra Tourgids ligt nu in de winkel, met daarin aanvaller Thomas De Gendt die de bollentrui wil, Dylan Groenewegen die wil sprinten naar het geel, analyses van elke Touretappe en verkenningen van de kasseirit en de spektakelrit naar La Rosière, de 'Rondetafel' met José De Cauwer en Kevin De Weert die de Tour volledig fileren, de vele Colombiaanse Tourtalenten, ... De koers is natuurlijk meer dan de Tour, dus blikken we met Eddy Planckaert vooruit naar de BinckBank Tour, naar de Giro Rosa met Annemiek van Vleuten, ging Erwin Vervecken Fietsen Met Julien Vermote, praat Otto-Jan Ham over zijn fietspassie, ... De actieve fietsfanaat kan uitkijken naar de test van 11 zomershirts, een blik op de nieuwe BMC-modellen, een verslag van de Retro Ronde, tips om zelf te profiteren van de marginal gains van Team Sky, Do's & Don'ts over het gevaar van teken en zadelklachten bij droge hitte, en veel meer!