Codagex, de Benelux-distributeur van onder andere Colnago, houdt een wrange nasmaak over aan de nieuwe fietsbeurs Euro Cycling XP in Maastricht. Een dief ging er zaterdagnacht aan de haal met een nagelnieuwe Colnago V2-R. Er wordt gevraagd om mee uit te kijken naar de fiets.

Afgelopen zaterdagnacht is er tijdens de Euro Cycling XP-beurs in de MECC-gebouwen te Maastricht een fiets van de Colnago-stand gestolen en de daders hadden jammer genoeg een goede smaak. Het gaat om een rode (kleurcode TNMR) Colnago V2-R in maat 52 SL die volledig is uitgerust met Campagnolo Super Record. Het framenummer is YT17A10994.

De fietsbranche blijft de laatste tijd gebukt gaan onder een diefstallenplaag, maar door alle details over de fiets vrij te geven aan dealers en het grote publiek, hoopt Codagex toch op een lichtpuntje. Wie info heeft, kan uiteraard terecht bij de politie en bij Codagex.

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Het oktobernummer met GRATIS Mountainbike Special ligt nu in de winkel, met daarin Sanne Cant en haar jacht op de 100e profzege, het fenomeen van de cross in Zonhoven, de Social Media Meter van Lars van der Haar, Fietsen met beloftewereldkampioen Joris Nieuwenhuis, Retro met Enrico Franzoi, Dylan Teuns die terugblikt op het wegseizoen, Julien Vermote over de kracht van het geloof, klimtalenten Harm Vanhoucke en Bjorg Lambrecht, ... Bovendien maak je kans op zo'n gloednieuwe carbon crossfiets van Canyon! In de Mountainbike Special (ook apart verkrijgbaar) vind je fietstests van 4 gewone MTB's en 5 e-mountainbikes van Specialized, Focus, Trek, Haibike en Wilier, maar ook de verschillende e-MTB-motorsystemen, voedingsstrategie op de MTB, trainen met Sven Nys, mountainbikeparadijs Lenzerheide, alle trends van Eurobike, ...