Codagex, de Benelux-distributeur van onder andere Colnago, houdt een wrange nasmaak over aan de nieuwe fietsbeurs Euro Cycling XP in Maastricht. Een dief ging er zaterdagnacht aan de haal met een nagelnieuwe Colnago V2-R. Er wordt gevraagd om mee uit te kijken naar de fiets.

Afgelopen zaterdagnacht is er tijdens de Euro Cycling XP-beurs in de MECC-gebouwen te Maastricht een fiets van de Colnago-stand gestolen en de daders hadden jammer genoeg een goede smaak. Het gaat om een rode (kleurcode TNMR) Colnago V2-R in maat 52 SL die volledig is uitgerust met Campagnolo Super Record. Het framenummer is YT17A10994.

De fietsbranche blijft de laatste tijd gebukt gaan onder een diefstallenplaag, maar door alle details over de fiets vrij te geven aan dealers en het grote publiek, hoopt Codagex toch op een lichtpuntje. Wie info heeft, kan uiteraard terecht bij de politie en bij Codagex.

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Het septembernummer van cycling.be magazine ligt nu in de winkel en uiteraard focussen we op het WK, met interviews met Nibali, Alaphilippe, Wellens (slotklim WK wordt moordend) en Anna van der Breggen, en uiteraard verkenden we het loodzware parcours in Innsbruck. Erwin Vervecken ging Fietsen Met Victor Campenaerts, we bezochten De Ketele en Ghys na hun EK-triomf, overlopen het tussenseizoen van de crossers, … Voor de recreant verkennen we drie prachtige tochten voor de komende weken en stelden we een Aero-dossier samen, met reviews van de Specialized Venge, BMC Timemachine Road en Ridley Noah Fast Disc, en met een informatief bezoekje aan de windtunnel. Verder: Bekende Velofiel Gella Vandecaveye, onze Fietsstage in Oostenrijk, een indrukwekkende prestatie in de Tour du Mont Blanc, test van de Canyon Lux, een prachtige stalen De Rosa met gegraveerde Campa-groep, nieuwtjes van Eurobike, sprintlessen, de beste voeding voor zware zweters, en veel meer!