Ter ere van het 90-jarig bestaan van Codagex vindt nu zaterdag tijdens de Codagex Huisshow de eerste editie van de Colnago Owners Day Benelux plaats in Dessel. Rij er met jouw nieuwe of oude Italiaan mee met Ludo Dierckxsens, ontdek de nieuwe collectie en krijg er een wielershirt bovenop!

Je kunt er op de foto met je eigen Colnago en je krijgt een Codagex/Colnago anniversary jersey (t.w.v. 60 euro) cadeau. De bijpassende fietsbroek is apart te verkrijgen. Maar zorg zeker dat je op tijd in fietskleding aanwezig bent zodat je om 10 uur aan de start kunt verschijnen van de Colnago Owners Ride onder leiding van Ludo Dierckxsens. Dat wordt een leuke rondrit van ongeveer 50 km door het mooie Vlaamse landschap.

Na afloop van de rit is er nog tijd om de 2018-collectie van Colnago te bewonderen tijdens de Codagex Huisshow in het Codagex Xperience Center in Dessel. En uiteraard is er tijd en ruimte voor een drankje en wat gezelligheid in het Codagex wielercafé.

Net zoals de Colnago Owners Day en Ride is de Codagex Huisshow gratis. Die duurt van 14 tot en met 18 oktober en je kunt in het Codagex Xperience Center in Dessel alle nieuwigheden voor 2018 van alle merken uit het portfolio van Codagex. Dat zijn Aktiv-8, Bicisupport, BKOOL, Campagnolo, CeramicSpeed, Challenge Tires, Colnago, DMT, Ednine, FSA, Garmin Belux, LIMAR Helmets, Nalini, Prologo, ROTWILD Bikes, Sapim NV, Sportsbalm, Spécialités TA, TIME, TRP, Vision, Vittoria en Win2.

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Het septembernummer van cycling.be magazine ligt nu in de winkel en uiteraard focussen we op het WK, met interviews met Nibali, Alaphilippe, Wellens (slotklim WK wordt moordend) en Anna van der Breggen, en uiteraard verkenden we het loodzware parcours in Innsbruck. Erwin Vervecken ging Fietsen Met Victor Campenaerts, we bezochten De Ketele en Ghys na hun EK-triomf, overlopen het tussenseizoen van de crossers, … Voor de recreant verkennen we drie prachtige tochten voor de komende weken en stelden we een Aero-dossier samen, met reviews van de Specialized Venge, BMC Timemachine Road en Ridley Noah Fast Disc, en met een informatief bezoekje aan de windtunnel. Verder: Bekende Velofiel Gella Vandecaveye, onze Fietsstage in Oostenrijk, een indrukwekkende prestatie in de Tour du Mont Blanc, test van de Canyon Lux, een prachtige stalen De Rosa met gegraveerde Campa-groep, nieuwtjes van Eurobike, sprintlessen, de beste voeding voor zware zweters, en veel meer!