Ter ere van het 90-jarig bestaan van Codagex vindt nu zaterdag tijdens de Codagex Huisshow de eerste editie van de Colnago Owners Day Benelux plaats in Dessel. Rij er met jouw nieuwe of oude Italiaan mee met Ludo Dierckxsens, ontdek de nieuwe collectie en krijg er een wielershirt bovenop!

Je kunt er op de foto met je eigen Colnago en je krijgt een Codagex/Colnago anniversary jersey (t.w.v. 60 euro) cadeau. De bijpassende fietsbroek is apart te verkrijgen. Maar zorg zeker dat je op tijd in fietskleding aanwezig bent zodat je om 10 uur aan de start kunt verschijnen van de Colnago Owners Ride onder leiding van Ludo Dierckxsens. Dat wordt een leuke rondrit van ongeveer 50 km door het mooie Vlaamse landschap.

Na afloop van de rit is er nog tijd om de 2018-collectie van Colnago te bewonderen tijdens de Codagex Huisshow in het Codagex Xperience Center in Dessel. En uiteraard is er tijd en ruimte voor een drankje en wat gezelligheid in het Codagex wielercafé.

Net zoals de Colnago Owners Day en Ride is de Codagex Huisshow gratis. Die duurt van 14 tot en met 18 oktober en je kunt in het Codagex Xperience Center in Dessel alle nieuwigheden voor 2018 van alle merken uit het portfolio van Codagex. Dat zijn Aktiv-8, Bicisupport, BKOOL, Campagnolo, CeramicSpeed, Challenge Tires, Colnago, DMT, Ednine, FSA, Garmin Belux, LIMAR Helmets, Nalini, Prologo, ROTWILD Bikes, Sapim NV, Sportsbalm, Spécialités TA, TIME, TRP, Vision, Vittoria en Win2.

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Het februarinummer van cycling.be magazine ligt nu in de winkel en dat is traditioneel de Teamspecial, met alle topteams, transfers, teamfietsen en ons verdict. De inleiding wordt verzorgd door niemand minder dan Hilaire Van der Schueren, die nog lang niet aan stoppen denkt. Verder: Tom Dumoulin, Nathan Van Hooydonck die de Omloop Het Nieuwsblad verkent, over de finale waar zijn oom Edwig geschiedenis schreef in de Ronde, en vier Belgen die kozen voor een nieuwe ploeg, namelijk Edward Theuns, Victor Campenaerts, Jens Keukeleire en Ben Hermans. We vergeten de cross niet, want Erwin Vervecken ging Fietsen Met Corné van Kessel en Jeremy Powers onthult zijn socialmediageheimen. Ook nog: vijf WorldTourfietsen getest, Rick de Leeuw als Bekende Velofiel, fietsen in Emilia-Romagna, tests van de nieuwste fietsproducten, antwoorden op de fietsvragen 'kun je met MTB-schoenen op de racefiets?' en 'hoe zet je je racepositie over op de MTB?', en veel meer!