Ter ere van het 90-jarig bestaan van Codagex vindt nu zaterdag tijdens de Codagex Huisshow de eerste editie van de Colnago Owners Day Benelux plaats in Dessel. Rij er met jouw nieuwe of oude Italiaan mee met Ludo Dierckxsens, ontdek de nieuwe collectie en krijg er een wielershirt bovenop!

Je kunt er op de foto met je eigen Colnago en je krijgt een Codagex/Colnago anniversary jersey (t.w.v. 60 euro) cadeau. De bijpassende fietsbroek is apart te verkrijgen. Maar zorg zeker dat je op tijd in fietskleding aanwezig bent zodat je om 10 uur aan de start kunt verschijnen van de Colnago Owners Ride onder leiding van Ludo Dierckxsens. Dat wordt een leuke rondrit van ongeveer 50 km door het mooie Vlaamse landschap.

Na afloop van de rit is er nog tijd om de 2018-collectie van Colnago te bewonderen tijdens de Codagex Huisshow in het Codagex Xperience Center in Dessel. En uiteraard is er tijd en ruimte voor een drankje en wat gezelligheid in het Codagex wielercafé.

Net zoals de Colnago Owners Day en Ride is de Codagex Huisshow gratis. Die duurt van 14 tot en met 18 oktober en je kunt in het Codagex Xperience Center in Dessel alle nieuwigheden voor 2018 van alle merken uit het portfolio van Codagex. Dat zijn Aktiv-8, Bicisupport, BKOOL, Campagnolo, CeramicSpeed, Challenge Tires, Colnago, DMT, Ednine, FSA, Garmin Belux, LIMAR Helmets, Nalini, Prologo, ROTWILD Bikes, Sapim NV, Sportsbalm, Spécialités TA, TIME, TRP, Vision, Vittoria en Win2.

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Het decembernummer van cycling.be magazine ligt nu in de winkel! Met daarin Lars van der Haar die op het WK sneller hoopt te zijn dan op het autocircuit tegenover Mathieu van der Poel, Niels Albert die de eerste seizoenshelft analyseert, Fietsen met Laura Verdonschot, Amerikaanse gelukzoeker Andrew Juiliano, de social media skills van Sophie de Boer, Daphny van den Brand en de allereerste vrouwencross in Loenhout, de aantrekkingskracht van de nieuwjaarscross in Baal, de nuchterheid van Thibau Nys, de vijf werken van nieuwe UCI-voorzitter Lappartient, Bekende Velofiel Begijn Le Bleu, ... De actieve fietser wordt weer verwend met gezonde winterdesserts, fietsveiligheid in de winter (met 5 Continental-pakketten die je kunt winnen!), de beste trainingsapps, snowbiken in Gstaad, fietstests van de Kuota Kross 2.0, Superior Bikes en Pinarello Nytro, ... En vergeet vooral niet mee te spelen met de Kerstwedstrijd, want je kunt 30 fietscadeaus winnen!