Ter ere van het 90-jarig bestaan van Codagex vindt nu zaterdag tijdens de Codagex Huisshow de eerste editie van de Colnago Owners Day Benelux plaats in Dessel. Rij er met jouw nieuwe of oude Italiaan mee met Ludo Dierckxsens, ontdek de nieuwe collectie en krijg er een wielershirt bovenop!

Je kunt er op de foto met je eigen Colnago en je krijgt een Codagex/Colnago anniversary jersey (t.w.v. 60 euro) cadeau. De bijpassende fietsbroek is apart te verkrijgen. Maar zorg zeker dat je op tijd in fietskleding aanwezig bent zodat je om 10 uur aan de start kunt verschijnen van de Colnago Owners Ride onder leiding van Ludo Dierckxsens. Dat wordt een leuke rondrit van ongeveer 50 km door het mooie Vlaamse landschap.

Na afloop van de rit is er nog tijd om de 2018-collectie van Colnago te bewonderen tijdens de Codagex Huisshow in het Codagex Xperience Center in Dessel. En uiteraard is er tijd en ruimte voor een drankje en wat gezelligheid in het Codagex wielercafé.

Net zoals de Colnago Owners Day en Ride is de Codagex Huisshow gratis. Die duurt van 14 tot en met 18 oktober en je kunt in het Codagex Xperience Center in Dessel alle nieuwigheden voor 2018 van alle merken uit het portfolio van Codagex. Dat zijn Aktiv-8, Bicisupport, BKOOL, Campagnolo, CeramicSpeed, Challenge Tires, Colnago, DMT, Ednine, FSA, Garmin Belux, LIMAR Helmets, Nalini, Prologo, ROTWILD Bikes, Sapim NV, Sportsbalm, Spécialités TA, TIME, TRP, Vision, Vittoria en Win2.

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Het juninummer van cycling.be magazine ligt in de winkel, met op de cover Mark Cavendish die jaagt op het zegerecord van Eddy Merckx in de Tour. Verder: Michal Kwiatkowski, de chocolatier in Jasper Stuyven, het Belgisch kampioenschap volgens Van Avermaet en Gilbert én een parcoursverkenning van dat BK in Binche, Fietsen Met Dylan Teuns, Sofie De Vuyst die terugvocht na een zwaar ongeval, vooruitblik op de Giro Rosa, Mikel Landa, revelatie Remco Evenepoel, ... De actieve wielerfanaat heeft even veel keuze in dit magazine, met de zin en onzin van preventieve hartscreenings, de grote fietsbrillentest, fietsen in Zwitserland, het verhaal van Ludo Dierckxsens in de Mallorca 312, Gran Fondo Il Lombardia, fietsvragen beantwoord over conditie onderhouden op reis en het nut van crossfit, fietstests van de Specialized Stumpjumper en Smets Aero, en veel meer.