Ter ere van het 90-jarig bestaan van Codagex vindt nu zaterdag tijdens de Codagex Huisshow de eerste editie van de Colnago Owners Day Benelux plaats in Dessel. Rij er met jouw nieuwe of oude Italiaan mee met Ludo Dierckxsens, ontdek de nieuwe collectie en krijg er een wielershirt bovenop!

Je kunt er op de foto met je eigen Colnago en je krijgt een Codagex/Colnago anniversary jersey (t.w.v. 60 euro) cadeau. De bijpassende fietsbroek is apart te verkrijgen. Maar zorg zeker dat je op tijd in fietskleding aanwezig bent zodat je om 10 uur aan de start kunt verschijnen van de Colnago Owners Ride onder leiding van Ludo Dierckxsens. Dat wordt een leuke rondrit van ongeveer 50 km door het mooie Vlaamse landschap.

Na afloop van de rit is er nog tijd om de 2018-collectie van Colnago te bewonderen tijdens de Codagex Huisshow in het Codagex Xperience Center in Dessel. En uiteraard is er tijd en ruimte voor een drankje en wat gezelligheid in het Codagex wielercafé.

Net zoals de Colnago Owners Day en Ride is de Codagex Huisshow gratis. Die duurt van 14 tot en met 18 oktober en je kunt in het Codagex Xperience Center in Dessel alle nieuwigheden voor 2018 van alle merken uit het portfolio van Codagex. Dat zijn Aktiv-8, Bicisupport, BKOOL, Campagnolo, CeramicSpeed, Challenge Tires, Colnago, DMT, Ednine, FSA, Garmin Belux, LIMAR Helmets, Nalini, Prologo, ROTWILD Bikes, Sapim NV, Sportsbalm, Spécialités TA, TIME, TRP, Vision, Vittoria en Win2.

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Het oktobernummer met GRATIS Mountainbike Special ligt nu in de winkel, met daarin Sanne Cant en haar jacht op de 100e profzege, het fenomeen van de cross in Zonhoven, de Social Media Meter van Lars van der Haar, Fietsen met beloftewereldkampioen Joris Nieuwenhuis, Retro met Enrico Franzoi, Dylan Teuns die terugblikt op het wegseizoen, Julien Vermote over de kracht van het geloof, klimtalenten Harm Vanhoucke en Bjorg Lambrecht, ... Bovendien maak je kans op zo'n gloednieuwe carbon crossfiets van Canyon! In de Mountainbike Special (ook apart verkrijgbaar) vind je fietstests van 4 gewone MTB's en 5 e-mountainbikes van Specialized, Focus, Trek, Haibike en Wilier, maar ook de verschillende e-MTB-motorsystemen, voedingsstrategie op de MTB, trainen met Sven Nys, mountainbikeparadijs Lenzerheide, alle trends van Eurobike, ...