Voor de tweede editie van de Lambic tour nodigt Lindemans je tijdens de Autoloze Zondag uit om de Brusselse Art Nouveau te verkennen en langs de groene wegen van de Zennevallei de geschiedenis achterna te fietsen van de beroemde lambiek, de basis van al hun bieren.

Zin gekregen in een fietstocht met een smakelijke afsluiter? Schrijf je dan nu gratis in en spring op 17 september op je mooiste stadsfiets, koersfiets, mountainbike, plooifiets, e-bike, tandem ? laat je leiden door een magische bries vol wilde gist. En herontdek bij aankomst de onvergelijkbare en heerlijke smaak van onze lambiekbieren als beloning. Proost!

De route van ca. 38 km vertrekt vanuit Brouwerij Lindemans in Vlezebeek (9u tot 14u) of het Poelaertplein in Brussel (9u30 tot 13u) en laat je genieten van een verkeersluw fietsparcours met een klein aantal onverharde wegen. Geen haast? Dan zijn er de tussenstops om even uit te rusten. Je kunt bovendien een bezoekje brengen aan de Brouwerij tussen 9 uur en 17 uur. Iedereen die op voorhand ingeschreven is krijgt een gratis degustatie en kleine attentie ter plaatse.

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Het januarinummer van cycling.be magazine ligt in de winkel, met GRATIS daarbij: Fietsenspecial met de 70 racefietsen en MTB's die in 2018 het mooie weer maken. Verder: WK Valkenburg, Vergeten juniorewereldkampioenen, de social media skills van Mathieu van der Poel, het WK-zilver van Jonathan Page, Fietsen met Eli Iserbyt, Bakelants & co moeten revalideren in het tussenseizoen, Australische vrouwen op Belgisch crossavontuur, Shimano Dura-Ace in de cross, Bekende Velofiel Stoffel Vandoorne, Canarische eilandentour, Eerste hulp bij rollentraining, Winterse fietssnacks, test van de Elite Direto en veel meer!