Voor de tweede editie van de Lambic tour nodigt Lindemans je tijdens de Autoloze Zondag uit om de Brusselse Art Nouveau te verkennen en langs de groene wegen van de Zennevallei de geschiedenis achterna te fietsen van de beroemde lambiek, de basis van al hun bieren.

Zin gekregen in een fietstocht met een smakelijke afsluiter? Schrijf je dan nu gratis in en spring op 17 september op je mooiste stadsfiets, koersfiets, mountainbike, plooifiets, e-bike, tandem ? laat je leiden door een magische bries vol wilde gist. En herontdek bij aankomst de onvergelijkbare en heerlijke smaak van onze lambiekbieren als beloning. Proost!

De route van ca. 38 km vertrekt vanuit Brouwerij Lindemans in Vlezebeek (9u tot 14u) of het Poelaertplein in Brussel (9u30 tot 13u) en laat je genieten van een verkeersluw fietsparcours met een klein aantal onverharde wegen. Geen haast? Dan zijn er de tussenstops om even uit te rusten. Je kunt bovendien een bezoekje brengen aan de Brouwerij tussen 9 uur en 17 uur. Iedereen die op voorhand ingeschreven is krijgt een gratis degustatie en kleine attentie ter plaatse.

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Het meinummer (let op de nieuwe cover en layout!) van cycling.be magazine ligt nu in de winkel en daarin uiteraard heel wat aandacht voor de Giro d'Italia, met parcours, kanshebbers, Aru, Viviani, het wonderjaar van Pantani én zijn trainingsparcours in Cesenatico, materiaaltests van Campagnolo (de nieuwe 12-speed!), Colnago en De Rosa, … Tiesj Benoot verdiende na zijn voorjaar zijn plaats op de nieuwe cover, Erwin Vervecken ging fietsen met Yves Lampaert, de Baloise Belgium Tour belooft spektakel in de Vlaamse Ardennen en Condroz, ... We stellen de 21 mooiste zomeroutfits voor, onderzoeken hoe je maagklachten vermijdt, trekken de Ardennen in voor vijf tochten van Peloton, ...