Voor de tweede editie van de Lambic tour nodigt Lindemans je tijdens de Autoloze Zondag uit om de Brusselse Art Nouveau te verkennen en langs de groene wegen van de Zennevallei de geschiedenis achterna te fietsen van de beroemde lambiek, de basis van al hun bieren.

Zin gekregen in een fietstocht met een smakelijke afsluiter? Schrijf je dan nu gratis in en spring op 17 september op je mooiste stadsfiets, koersfiets, mountainbike, plooifiets, e-bike, tandem ? laat je leiden door een magische bries vol wilde gist. En herontdek bij aankomst de onvergelijkbare en heerlijke smaak van onze lambiekbieren als beloning. Proost!

De route van ca. 38 km vertrekt vanuit Brouwerij Lindemans in Vlezebeek (9u tot 14u) of het Poelaertplein in Brussel (9u30 tot 13u) en laat je genieten van een verkeersluw fietsparcours met een klein aantal onverharde wegen. Geen haast? Dan zijn er de tussenstops om even uit te rusten. Je kunt bovendien een bezoekje brengen aan de Brouwerij tussen 9 uur en 17 uur. Iedereen die op voorhand ingeschreven is krijgt een gratis degustatie en kleine attentie ter plaatse.

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Het septembernummer van cycling.be magazine met gratis Veldritgids ligt nu in de winkel! Met daarin een ruime vooruitblik op het WK in Bergen, met parcoursverkenning, Alexander Kristoff & Edvald Boasson Hagen, zelf fietsen in Noorwegen, ... Verder in het reguliere nummer: Fietsen met Bob Jungels, publiekslieveling Frederik Backaert over zijn liefde voor de boerenstiel, de comeback van Sofie Goos, tests van drie nieuwe crossmodellen van Specialized, Canyon en Cannondale, de fietsverslaving van schaatser Bart Swings, tips over hoe je je angst overwint na een valpartij, ... In de extra Veldritgids vind je interviews met Wout van Aert, Mathieu van der Poel, Toon Aerts, Annemarie Worst, een reportage over het materiaal bij Telenet Fidea Lions, een seizoensvooruitblik van kersvers bondscoach Sven Vanthourenhout, Ben Berden, vier superfans en uiteraard een analyse van alle topcrossen met complete kalender.