Voor de tweede editie van de Lambic tour nodigt Lindemans je tijdens de Autoloze Zondag uit om de Brusselse Art Nouveau te verkennen en langs de groene wegen van de Zennevallei de geschiedenis achterna te fietsen van de beroemde lambiek, de basis van al hun bieren.

Zin gekregen in een fietstocht met een smakelijke afsluiter? Schrijf je dan nu gratis in en spring op 17 september op je mooiste stadsfiets, koersfiets, mountainbike, plooifiets, e-bike, tandem ? laat je leiden door een magische bries vol wilde gist. En herontdek bij aankomst de onvergelijkbare en heerlijke smaak van onze lambiekbieren als beloning. Proost!

De route van ca. 38 km vertrekt vanuit Brouwerij Lindemans in Vlezebeek (9u tot 14u) of het Poelaertplein in Brussel (9u30 tot 13u) en laat je genieten van een verkeersluw fietsparcours met een klein aantal onverharde wegen. Geen haast? Dan zijn er de tussenstops om even uit te rusten. Je kunt bovendien een bezoekje brengen aan de Brouwerij tussen 9 uur en 17 uur. Iedereen die op voorhand ingeschreven is krijgt een gratis degustatie en kleine attentie ter plaatse.

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Het oktobernummer met GRATIS Mountainbike Special ligt nu in de winkel, met daarin Sanne Cant en haar jacht op de 100e profzege, het fenomeen van de cross in Zonhoven, de Social Media Meter van Lars van der Haar, Fietsen met beloftewereldkampioen Joris Nieuwenhuis, Retro met Enrico Franzoi, Dylan Teuns die terugblikt op het wegseizoen, Julien Vermote over de kracht van het geloof, klimtalenten Harm Vanhoucke en Bjorg Lambrecht, ... Bovendien maak je kans op zo'n gloednieuwe carbon crossfiets van Canyon! In de Mountainbike Special (ook apart verkrijgbaar) vind je fietstests van 4 gewone MTB's en 5 e-mountainbikes van Specialized, Focus, Trek, Haibike en Wilier, maar ook de verschillende e-MTB-motorsystemen, voedingsstrategie op de MTB, trainen met Sven Nys, mountainbikeparadijs Lenzerheide, alle trends van Eurobike, ...