Brendan Fairclough en Josh Bryceland reden in het Oostenrijkse Schladming het downhillparcours af en noemden het spontaan het allerbeste parcours. Of dat waar is, mag je zelf beslissen, maar de spectaculaire beelden van de twee bikers in actie wilden we jou niet onthouden!

Downhiller Brendan Fairclough maakte samen met cineast Clay Porter de mountainbikefilm 'Deathgrip' en dit fragment, toepasselijk genaamd 'Best Track Ever', is een van de opvallendste scènes uit de hele film.

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Het decembernummer van cycling.be magazine ligt nu in de winkel! Met daarin Lars van der Haar die op het WK sneller hoopt te zijn dan op het autocircuit tegenover Mathieu van der Poel, Niels Albert die de eerste seizoenshelft analyseert, Fietsen met Laura Verdonschot, Amerikaanse gelukzoeker Andrew Juiliano, de social media skills van Sophie de Boer, Daphny van den Brand en de allereerste vrouwencross in Loenhout, de aantrekkingskracht van de nieuwjaarscross in Baal, de nuchterheid van Thibau Nys, de vijf werken van nieuwe UCI-voorzitter Lappartient, Bekende Velofiel Begijn Le Bleu, ... De actieve fietser wordt weer verwend met gezonde winterdesserts, fietsveiligheid in de winter (met 5 Continental-pakketten die je kunt winnen!), de beste trainingsapps, snowbiken in Gstaad, fietstests van de Kuota Kross 2.0, Superior Bikes en Pinarello Nytro, ... En vergeet vooral niet mee te spelen met de Kerstwedstrijd, want je kunt 30 fietscadeaus winnen!