Brendan Fairclough en Josh Bryceland reden in het Oostenrijkse Schladming het downhillparcours af en noemden het spontaan het allerbeste parcours. Of dat waar is, mag je zelf beslissen, maar de spectaculaire beelden van de twee bikers in actie wilden we jou niet onthouden!

Downhiller Brendan Fairclough maakte samen met cineast Clay Porter de mountainbikefilm 'Deathgrip' en dit fragment, toepasselijk genaamd 'Best Track Ever', is een van de opvallendste scènes uit de hele film.

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Het februarinummer van cycling.be magazine ligt nu in de winkel en dat is traditioneel de Teamspecial, met alle topteams, transfers, teamfietsen en ons verdict. De inleiding wordt verzorgd door niemand minder dan Hilaire Van der Schueren, die nog lang niet aan stoppen denkt. Verder: Tom Dumoulin, Nathan Van Hooydonck die de Omloop Het Nieuwsblad verkent, over de finale waar zijn oom Edwig geschiedenis schreef in de Ronde, en vier Belgen die kozen voor een nieuwe ploeg, namelijk Edward Theuns, Victor Campenaerts, Jens Keukeleire en Ben Hermans. We vergeten de cross niet, want Erwin Vervecken ging Fietsen Met Corné van Kessel en Jeremy Powers onthult zijn socialmediageheimen. Ook nog: vijf WorldTourfietsen getest, Rick de Leeuw als Bekende Velofiel, fietsen in Emilia-Romagna, tests van de nieuwste fietsproducten, antwoorden op de fietsvragen 'kun je met MTB-schoenen op de racefiets?' en 'hoe zet je je racepositie over op de MTB?', en veel meer!