Brendan Fairclough en Josh Bryceland reden in het Oostenrijkse Schladming het downhillparcours af en noemden het spontaan het allerbeste parcours. Of dat waar is, mag je zelf beslissen, maar de spectaculaire beelden van de twee bikers in actie wilden we jou niet onthouden!

Downhiller Brendan Fairclough maakte samen met cineast Clay Porter de mountainbikefilm 'Deathgrip' en dit fragment, toepasselijk genaamd 'Best Track Ever', is een van de opvallendste scènes uit de hele film.

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Het julinummer met gratis extra Tourgids ligt nu in de winkel, met daarin aanvaller Thomas De Gendt die de bollentrui wil, Dylan Groenewegen die wil sprinten naar het geel, analyses van elke Touretappe en verkenningen van de kasseirit en de spektakelrit naar La Rosière, de 'Rondetafel' met José De Cauwer en Kevin De Weert die de Tour volledig fileren, de vele Colombiaanse Tourtalenten, ... De koers is natuurlijk meer dan de Tour, dus blikken we met Eddy Planckaert vooruit naar de BinckBank Tour, naar de Giro Rosa met Annemiek van Vleuten, ging Erwin Vervecken Fietsen Met Julien Vermote, praat Otto-Jan Ham over zijn fietspassie, ... De actieve fietsfanaat kan uitkijken naar de test van 11 zomershirts, een blik op de nieuwe BMC-modellen, een verslag van de Retro Ronde, tips om zelf te profiteren van de marginal gains van Team Sky, Do's & Don'ts over het gevaar van teken en zadelklachten bij droge hitte, en veel meer!