Brendan Fairclough en Josh Bryceland reden in het Oostenrijkse Schladming het downhillparcours af en noemden het spontaan het allerbeste parcours. Of dat waar is, mag je zelf beslissen, maar de spectaculaire beelden van de twee bikers in actie wilden we jou niet onthouden!

Downhiller Brendan Fairclough maakte samen met cineast Clay Porter de mountainbikefilm 'Deathgrip' en dit fragment, toepasselijk genaamd 'Best Track Ever', is een van de opvallendste scènes uit de hele film.

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Het oktobernummer met GRATIS Mountainbike Special ligt nu in de winkel, met daarin Sanne Cant en haar jacht op de 100e profzege, het fenomeen van de cross in Zonhoven, de Social Media Meter van Lars van der Haar, Fietsen met beloftewereldkampioen Joris Nieuwenhuis, Retro met Enrico Franzoi, Dylan Teuns die terugblikt op het wegseizoen, Julien Vermote over de kracht van het geloof, klimtalenten Harm Vanhoucke en Bjorg Lambrecht, ... Bovendien maak je kans op zo'n gloednieuwe carbon crossfiets van Canyon! In de Mountainbike Special (ook apart verkrijgbaar) vind je fietstests van 4 gewone MTB's en 5 e-mountainbikes van Specialized, Focus, Trek, Haibike en Wilier, maar ook de verschillende e-MTB-motorsystemen, voedingsstrategie op de MTB, trainen met Sven Nys, mountainbikeparadijs Lenzerheide, alle trends van Eurobike, ...