Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om even snel te zijn als Froome, Contador of Nibali. Dankzij Squadra Velo zet je Italiaanse designers aan het werk voor de creatie van jouw unieke teamkleding in Sportful of Castelli. Maak online je keuze en ontvang onmiddellijk je prijsvoorstel. Nadien is het beheren van je design en bestelling een fluitje van een cent.

Passion for Cycling biedt via de nieuwe website van Squadra Velo de mogelijkheid aan fietsers en clubs om teamkleding van topkwaliteit te bestellen. Daarbij kun je kiezen uit twee gerenommeerde Italiaanse merken: Castelli en Sportful. Bij de start kies je tussen een van beide en dan kun je al meteen je gewenste kledingpakket samenstellen. Klik daarna op de knop om je prijsvoorstel aan te vragen en je weet meteen waar je aan toe bent.

Er kunnen kleur- en designvoorkeuren doorgegeven worden waarmee de Italiaanse designers dan aan de slag gaan om een origineel en uniek ontwerp voor jouw team, bedrijf of event op te maken. Dat wijkt af van de tools van de concurrentie doordat er niet vanuit standaard designs wordt vertrokken. De teamwear-adviseurs en de heldere website begeleiden je van prijsvoorstel tot op het moment dat je je eerste rit maakt in je nieuwe outfit.

De site wordt daarbij een communicatiemiddel waarlangs de grote stappen van het hele proces verlopen (van vragen om info tot goedkeuren van ontwerp en aanvragen van pasmaten). Hoe simpel het hele proces is, merk je in het filmpje bovenaan dit artikel. Klik door op de link hieronder om meer te weten over Squadra Velo.

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Het augustusnummer van cycling.be magazine ligt nu in de winkel! Met daarin: het mooiste uit de Tour, Jasper Stuyven die wil oogsten in de BinckBank Tour, Fietsen met Maarten Tjallingii, Annemiek van Vleuten, Sam Oomen, een vooruitblik op de Vuelta-passage door Asturië en over de Angliru, tips om een spurt bergop te winnen, hoe je sneller wordt na een fietspositionering, test van 2018-modellen van Trek, Cannondale, Look en Zannata, en veel meer!