Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om even snel te zijn als Froome, Contador of Nibali. Dankzij Squadra Velo zet je Italiaanse designers aan het werk voor de creatie van jouw unieke teamkleding in Sportful of Castelli. Maak online je keuze en ontvang onmiddellijk je prijsvoorstel. Nadien is het beheren van je design en bestelling een fluitje van een cent.

Passion for Cycling biedt via de nieuwe website van Squadra Velo de mogelijkheid aan fietsers en clubs om teamkleding van topkwaliteit te bestellen. Daarbij kun je kiezen uit twee gerenommeerde Italiaanse merken: Castelli en Sportful. Bij de start kies je tussen een van beide en dan kun je al meteen je gewenste kledingpakket samenstellen. Klik daarna op de knop om je prijsvoorstel aan te vragen en je weet meteen waar je aan toe bent.

Er kunnen kleur- en designvoorkeuren doorgegeven worden waarmee de Italiaanse designers dan aan de slag gaan om een origineel en uniek ontwerp voor jouw team, bedrijf of event op te maken. Dat wijkt af van de tools van de concurrentie doordat er niet vanuit standaard designs wordt vertrokken. De teamwear-adviseurs en de heldere website begeleiden je van prijsvoorstel tot op het moment dat je je eerste rit maakt in je nieuwe outfit.

De site wordt daarbij een communicatiemiddel waarlangs de grote stappen van het hele proces verlopen (van vragen om info tot goedkeuren van ontwerp en aanvragen van pasmaten). Hoe simpel het hele proces is, merk je in het filmpje bovenaan dit artikel. Klik door op de link hieronder om meer te weten over Squadra Velo.

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Het julinummer met gratis extra Tourgids ligt nu in de winkel, met daarin aanvaller Thomas De Gendt die de bollentrui wil, Dylan Groenewegen die wil sprinten naar het geel, analyses van elke Touretappe en verkenningen van de kasseirit en de spektakelrit naar La Rosière, de 'Rondetafel' met José De Cauwer en Kevin De Weert die de Tour volledig fileren, de vele Colombiaanse Tourtalenten, ... De koers is natuurlijk meer dan de Tour, dus blikken we met Eddy Planckaert vooruit naar de BinckBank Tour, naar de Giro Rosa met Annemiek van Vleuten, ging Erwin Vervecken Fietsen Met Julien Vermote, praat Otto-Jan Ham over zijn fietspassie, ... De actieve fietsfanaat kan uitkijken naar de test van 11 zomershirts, een blik op de nieuwe BMC-modellen, een verslag van de Retro Ronde, tips om zelf te profiteren van de marginal gains van Team Sky, Do's & Don'ts over het gevaar van teken en zadelklachten bij droge hitte, en veel meer!