Het blijft onduidelijk of Tom Boonen en co volgend jaar op de fietsen van Eddy Merckx rijden of op die van Specialized. Wat wel zeker is, is dat bezoekers van de Eddy Merckx Cycles-stand op de Bike Motion fietsbeurs in Utrecht kans maken op de originele Paris-Roubaix fiets van Boonen.

Om kans te maken op deze prijs dien je het wedstrijdformulier in te vullen en de vraag 'Hoelang is de exclusieve Limited Lifetime Warranty geldig op elke Eddy Merckx kader vanaf de 2010 collectie?' juist te beantwoorden. De eerste 500 bezoekers van de stand krijgen bovendien een gratis Tackx drinkbus.

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Het februarinummer van cycling.be magazine ligt nu in de winkel en dat is traditioneel de Teamspecial, met alle topteams, transfers, teamfietsen en ons verdict. We verklappen je de belangrijkste transfers, welke renners dit seizoen hun laatste kans moeten grijpen, welke gedaanteverandering Lotto Soudal heeft ondergaan, ... Geraint Thomas vindt dat Froome meer talent heeft dan hijzelf, Jan Bakelants is klaar voor een nieuwe start bij Sunweb, en Jolien D'hoore snijdt een nieuw hoofdstuk aan bij het dominante Boels-Dolmans. We vergeten de cross niet, want Erwin Vervecken ging Fietsen Met Loes Sels, en Mario De Clercq doorgrondt het hedendaagse veldrijden. De actieve fietser ontwaakt uit zijn winterslaap dankzij onze trainingstips voor de eerste toertochten en onze Do's & Don'ts over vermoeidheid overwinnen en indoortrainingen motiverend houden. De tests van de Trek Émonda ALR en BMC Teammachine ALR Disc bewijzen dat alu niet afgeschreven is, de Lapierre Prorace is een moderne en betaalbare hardtail, en nog veel meer materiaaltests!