Al voor de derde keer lanceert Specialized een Sagan Collection en of je nu een fiets, kledingstuk of accessoire koopt uit de collectie van de drievoudige wereldkampioen, je zal ermee opvallen.

De Slovaak Peter Sagan moet dit jaar de regenboogtrui overlaten aan een zekere Valverde, maar de ontwerpen blijven hinten naar de jacht op de regenboog, terwijl ze ook twee manieren van zijn koersstijl tonen. Je kan namelijk kiezen tussen Underexposed (de stealthmodus van Sagan) en Overexposed (wanneer hij de show steelt).

De Sagan Collection is ruim genoeg. Je kan kiezen uit twee fietsen (Tarmac SL6 en Venge, beide in Overexposed-kleur, in S-Works en met Dura-Ace Di2, Roval-wielen met Sagan-logo, S-Works Power Cranks, ...) en drie framesets (Tarmac Disc en Venge S-Works in Mirror-uitvoering, Allez Sprint Disc in Overexposed-kleur).

De kleren (SL Air-shirt, SL Bib Short, casual T-shirt, hoge fietssokken, podium cap) en accessoires (S-Works Evade-helm, S-Works 7-raceschoenen) zijn telkens verkrijgbaar in de versies Overexposed (zilver met regenboogeffect) en Underexposed (zwart met regenboogeffect en fuchsia accenten). Als laatste is er nog een speciale band, de Turbo Cotton in Sagan LTD-uitvoering, verkrijgbaar in de breedtes 26 en 28 mm.

Null