Het kon niet uitblijven. Greg Van Avermaet kreeg van Giant een gepersonaliseerde TCR Advanced SL en uiteraard speelt de kleur goud daarin een hoofdrol. Bekijk hier het filmpje waarin hij zijn nieuwe fiets zelf voorstelt!

Net als de meeste renners van de CCC-ploeg rijdt Greg Van Avermaet met de Giant TCR Advanced SL, maar zijn fiets kreeg de nodige aandacht van het designteam. Het frame gaat van (olympisch) goud over in zwart en heeft enkele details die de hoogtepunten in zijn carrière benadrukken, zoals het Christusbeeld van Rio, waar hij olympisch goud veroverde, de drietand ter ere van zijn eindzege in de Tirreno-Adriatico, en uiteraard de kassei van Parijs-Roubaix, het eerste monument dat hij op zijn naam kon schrijven. Ook zijn helm is glanzend goudgekleurd.

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Het oktobernummer van cycling.be magazine ligt nu in de winkel en je krijgt er de Crossgids met complete veldritkalender en vooruitblik van Paul Herygers bovenop! Blikvangers zijn Mathieu van der Poel, het trio Eli Iserbyt, Laurens Sweeck en Michael Vanthourenhout, de terugkerende Jolien Verschueren, Dylan Teuns, Laurens de Plus, Hennie Kuiper, Ilan Van Wilder,... Voorts gaan we achter de schermen bij Telenet Baloise Lions, zoeken we de crosskampioenen van de toekomst, zetten we een crossfiets van Trek en gravelbike van Canyon naast elkaar, vertellen we over onze tochten in Oostenrijk en Catalonië, gaan we trends spotten op Eurobike, zoeken we waarom de ene persoon meer calorie�n verbrandt dan een andere, en veel meer!