Isaac is aanwezig op Velofollies en maakt van de gelegenheid gebruik om in primeur twee nieuwe modellen voor te stellen. Het gaat om de aerodynamische racefiets Isaac Meson en de nieuwe allroad-bike Isaac Torus Xplore.

Op alle details over de twee nieuwkomers is het nog even wachten, maar dit kon Isaac Cycle alvast verklappen:

Isaac Torus Xplore
Verhard of onverhard? Waarom kiezen? De Torus voelt zich volgens Isaac thuis op elk terrein. Een avontuurlijke rit over asfalt, single trails, gravelpaden en veldwegen, dat vormt het allroad Torus-DNA. Het moet niet alleen plezierig zijn, het mag ook razendsnel gaan! Sportieve geometrie, stijve carbonstructuur en een laag gewicht loodsen hem als een echte racemachine over een gevarieerd terrein. Beschikbaar vanaf 2.799 euro.

Isaac Meson
Pure snelheid, dat is het motief van de Isaac Meson, de nieuwe aerofiets met schijfremmen. Renners die hun kracht ten volle willen aanspreken, kiezen resoluut voor deze wedstrijdmachine. Aerodynamica en stijfheid zijn de troeven die hij maar al te graag uitspeelt. Om al dat geweld tot stilstand te krijgen, zijn schijfremmen een must. Als het op een fotofinish aankomt, maakt de Meson het verschil. Beschikbaar vanaf 3.299 euro.

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Het oktobernummer van cycling.be magazine ligt nu in de winkel en je krijgt er de Crossgids met complete veldritkalender en vooruitblik van Paul Herygers bovenop! Blikvangers zijn Mathieu van der Poel, het trio Eli Iserbyt, Laurens Sweeck en Michael Vanthourenhout, de terugkerende Jolien Verschueren, Dylan Teuns, Laurens de Plus, Hennie Kuiper, Ilan Van Wilder, � Voorts gaan we achter de schermen bij Telenet Baloise Lions, zoeken we de crosskampioenen van de toekomst, zetten we een crossfiets van Trek en gravelbike van Canyon naast elkaar, vertellen we over onze tochten in Oostenrijk en Cataloni�, gaan we trends spotten op Eurobike, zoeken we waarom de ene persoon meer calorie�n verbrandt dan een andere, en veel meer!