Isaac is aanwezig op Velofollies en maakt van de gelegenheid gebruik om in primeur twee nieuwe modellen voor te stellen. Het gaat om de aerodynamische racefiets Isaac Meson en de nieuwe allroad-bike Isaac Torus Xplore.

Op alle details over de twee nieuwkomers is het nog even wachten, maar dit kon Isaac Cycle alvast verklappen:

Isaac Torus Xplore
Verhard of onverhard? Waarom kiezen? De Torus voelt zich volgens Isaac thuis op elk terrein. Een avontuurlijke rit over asfalt, single trails, gravelpaden en veldwegen, dat vormt het allroad Torus-DNA. Het moet niet alleen plezierig zijn, het mag ook razendsnel gaan! Sportieve geometrie, stijve carbonstructuur en een laag gewicht loodsen hem als een echte racemachine over een gevarieerd terrein. Beschikbaar vanaf 2.799 euro.

Isaac Meson
Pure snelheid, dat is het motief van de Isaac Meson, de nieuwe aerofiets met schijfremmen. Renners die hun kracht ten volle willen aanspreken, kiezen resoluut voor deze wedstrijdmachine. Aerodynamica en stijfheid zijn de troeven die hij maar al te graag uitspeelt. Om al dat geweld tot stilstand te krijgen, zijn schijfremmen een must. Als het op een fotofinish aankomt, maakt de Meson het verschil. Beschikbaar vanaf 3.299 euro.

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Het februarinummer van cycling.be magazine ligt nu in de winkel en dat is traditioneel de Teamspecial, met alle topteams, transfers, teamfietsen en ons verdict. We verklappen je de belangrijkste transfers, welke renners dit seizoen hun laatste kans moeten grijpen, welke gedaanteverandering Lotto Soudal heeft ondergaan, ... Geraint Thomas vindt dat Froome meer talent heeft dan hijzelf, Jan Bakelants is klaar voor een nieuwe start bij Sunweb, en Jolien D'hoore snijdt een nieuw hoofdstuk aan bij het dominante Boels-Dolmans. We vergeten de cross niet, want Erwin Vervecken ging Fietsen Met Loes Sels, en Mario De Clercq doorgrondt het hedendaagse veldrijden. De actieve fietser ontwaakt uit zijn winterslaap dankzij onze trainingstips voor de eerste toertochten en onze Do's & Don'ts over vermoeidheid overwinnen en indoortrainingen motiverend houden. De tests van de Trek Émonda ALR en BMC Teammachine ALR Disc bewijzen dat alu niet afgeschreven is, de Lapierre Prorace is een moderne en betaalbare hardtail, en nog veel meer materiaaltests!