Net op tijd voor het laatste monument van dit wielerjaar kreeg kersvers wereldkampioen Alejandro Valverde een aangepaste uitvoering van zijn Canyon Ultimate CF SLX. Zelfs de Campagnolo Bora-wielen kregen het regenboogthema mee. Bekijk hier meer foto's!

Valverde rijdt de Ronde van Lombardije met zijn vertrouwde Canyon Ultimate CF SLX, de lichtste fiets van het Duitse merk. Donderdagavond kwam het speciaal geschilderde kader binnen en werd het opgebouwd. Zoals gewoonlijk is het uitgerust met Campagnolo Super Record EPS met vermogensmeting in de cranks, Campagnolo Bora Ultra 50-wielen (mét letters in regenboogkleuren!), Continental Competition Pro Ltd-tubes, Look Kéo-pedalen, een carbon cockpit en zadelpen van Canyon, en Fi'zi:k Arione-zadel met carbon rails. Eerder had Endura al voor een regenboogoutfit gezorgd, gelukkig met stijlvolle zwarte broek.

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Het decembernummer ligt nu in de winkel en brengt heel wat lekkers mee: je kan niet alleen meer dan 1300 euro aan kerstcadeaus winnen, maar we kruipen ook in het hoofd van Wout van Aert, gaan fietsen met Katie Compton, maken een verre verplaatsing van een cross in België naar Tsjechië, blikken terug met Roland Liboton en Hennie Stamsnijder, spreken met Annemarie Worst, kijken terug op het wielerjaar 2018 en overlopen de veranderingen die er aankomen in 2019. Verder: de velofiel in Saartje Vandendriessche, de eerste tubeless raceband van Continental, tips en recepten voor lekker warme wintervoeding, tests van de Look 795 Blade RS Disc en Cannondale System Six, tips om een verstuikte enkel te verzorgen en een krakend bracket te verhelpen, materiaaltests, en veel meer!