Net op tijd voor het laatste monument van dit wielerjaar kreeg kersvers wereldkampioen Alejandro Valverde een aangepaste uitvoering van zijn Canyon Ultimate CF SLX. Zelfs de Campagnolo Bora-wielen kregen het regenboogthema mee. Bekijk hier meer foto's!

Valverde rijdt de Ronde van Lombardije met zijn vertrouwde Canyon Ultimate CF SLX, de lichtste fiets van het Duitse merk. Donderdagavond kwam het speciaal geschilderde kader binnen en werd het opgebouwd. Zoals gewoonlijk is het uitgerust met Campagnolo Super Record EPS met vermogensmeting in de cranks, Campagnolo Bora Ultra 50-wielen (mét letters in regenboogkleuren!), Continental Competition Pro Ltd-tubes, Look Kéo-pedalen, een carbon cockpit en zadelpen van Canyon, en Fi'zi:k Arione-zadel met carbon rails. Eerder had Endura al voor een regenboogoutfit gezorgd, gelukkig met stijlvolle zwarte broek.

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Het oktobernummer van cycling.be magazine ligt nu in de winkel en je krijgt er de Crossgids zomaar bij. Daarin vind je een uitgebreide kalender met alle topcrossen, alle renners en een vooruitblik van Bart Wellens, aangevuld met interviews met alleskunner Mathieu van der Poel ('Winnen went nooit'), Sanne Cant ('Blij met Marianne Vos als concurrente'), Maud Kaptheijns, en Peter Van Santvliet, een masterclass crosstechniek met Erwin Vervecken, het debuutjaar van Sven Nys, de favoriete trainingsparcoursen van de profs, veldritnatie Zwitserland, … Het gewone nummer opent met kleurrijke figuur Bram Tankink, de jonge talenten die afgelopen seizoen doorbraken, de Duitse Monika die voor de Vuelta uit reed, de resultaten van de Continental-verkeersveiligheidsenquête geanalyseerd, Sur Place in het Griekse Loutraki en Spaanse Girona, Bekende Velofiel Bart Schols, fietstests van de Canyon Inflite AL- en Stevens Super Prestige-crossfietsen, en veel meer!