Wil je zelf aan je fiets beginnen te sleutelen en wil je het meteen deftig aanpakken, dan is een complete gereedschapskit de ideale manier van aanpakken. Is deze set van Feedback Sports zo goed als hij mooi is?

Feedback Sports levert met de Team Edition Tool Kit (299,95 euro) een stevige set sleutels die kwaliteit uitstralen en verpakt die in een handige en even mooie tas die je kan openen en ophangen: praktisch! Het grootste deel van het gereedschap is intussen door onze handen gepasseerd tijdens het sleutelen aan de vele testfietsen en -onderdelen en daarbij viel ons telkens op hoe mooi én stevig dat materiaal is. Alles is voldoende ruim bemeten, zodat je veel grip en een grote hefboom krijgt.

Naast inbus- en torxsleutels krijg je o.a. ketting-, cassette-, crank-, kabel-, rem- en bracketgereedschap, zodat bijna alle basisklusjes (en meer) kunnen worden aangepakt. In totaal heb je 19 sleutels, goed voor zo'n 25 functies. Koop nog een extra momentsleutel en je kunt je hele fiets bijeen sleutelen. Alles opgeteld krijg je zo toch nog veel waar voor je geld ? zeker gezien de professionele kwaliteit van het materiaal.

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Het decembernummer ligt nu in de winkel en brengt heel wat lekkers mee: je kan niet alleen meer dan 1300 euro aan kerstcadeaus winnen, maar we kruipen ook in het hoofd van Wout van Aert, gaan fietsen met Katie Compton, maken een verre verplaatsing van een cross in België naar Tsjechië, blikken terug met Roland Liboton en Hennie Stamsnijder, spreken met Annemarie Worst, kijken terug op het wielerjaar 2018 en overlopen de veranderingen die er aankomen in 2019. Verder: de velofiel in Saartje Vandendriessche, de eerste tubeless raceband van Continental, tips en recepten voor lekker warme wintervoeding, tests van de Look 795 Blade RS Disc en Cannondale System Six, tips om een verstuikte enkel te verzorgen en een krakend bracket te verhelpen, materiaaltests, en veel meer!