Wil je zelf aan je fiets beginnen te sleutelen en wil je het meteen deftig aanpakken, dan is een complete gereedschapskit de ideale manier van aanpakken. Is deze set van Feedback Sports zo goed als hij mooi is?

Feedback Sports levert met de Team Edition Tool Kit (299,95 euro) een stevige set sleutels die kwaliteit uitstralen en verpakt die in een handige en even mooie tas die je kan openen en ophangen: praktisch! Het grootste deel van het gereedschap is intussen door onze handen gepasseerd tijdens het sleutelen aan de vele testfietsen en -onderdelen en daarbij viel ons telkens op hoe mooi én stevig dat materiaal is. Alles is voldoende ruim bemeten, zodat je veel grip en een grote hefboom krijgt.

Naast inbus- en torxsleutels krijg je o.a. ketting-, cassette-, crank-, kabel-, rem- en bracketgereedschap, zodat bijna alle basisklusjes (en meer) kunnen worden aangepakt. In totaal heb je 19 sleutels, goed voor zo'n 25 functies. Koop nog een extra momentsleutel en je kunt je hele fiets bijeen sleutelen. Alles opgeteld krijg je zo toch nog veel waar voor je geld ? zeker gezien de professionele kwaliteit van het materiaal.

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Het julinummer met gratis extra Tourgids ligt nu in de winkel, met daarin aanvaller Thomas De Gendt die de bollentrui wil, Dylan Groenewegen die wil sprinten naar het geel, analyses van elke Touretappe en verkenningen van de kasseirit en de spektakelrit naar La Rosière, de 'Rondetafel' met José De Cauwer en Kevin De Weert die de Tour volledig fileren, de vele Colombiaanse Tourtalenten, ... De koers is natuurlijk meer dan de Tour, dus blikken we met Eddy Planckaert vooruit naar de BinckBank Tour, naar de Giro Rosa met Annemiek van Vleuten, ging Erwin Vervecken Fietsen Met Julien Vermote, praat Otto-Jan Ham over zijn fietspassie, ... De actieve fietsfanaat kan uitkijken naar de test van 11 zomershirts, een blik op de nieuwe BMC-modellen, een verslag van de Retro Ronde, tips om zelf te profiteren van de marginal gains van Team Sky, Do's & Don'ts over het gevaar van teken en zadelklachten bij droge hitte, en veel meer!