Wil je zelf aan je fiets beginnen te sleutelen en wil je het meteen deftig aanpakken, dan is een complete gereedschapskit de ideale manier van aanpakken. Is deze set van Feedback Sports zo goed als hij mooi is?

Feedback Sports levert met de Team Edition Tool Kit (299,95 euro) een stevige set sleutels die kwaliteit uitstralen en verpakt die in een handige en even mooie tas die je kan openen en ophangen: praktisch! Het grootste deel van het gereedschap is intussen door onze handen gepasseerd tijdens het sleutelen aan de vele testfietsen en -onderdelen en daarbij viel ons telkens op hoe mooi én stevig dat materiaal is. Alles is voldoende ruim bemeten, zodat je veel grip en een grote hefboom krijgt.

Naast inbus- en torxsleutels krijg je o.a. ketting-, cassette-, crank-, kabel-, rem- en bracketgereedschap, zodat bijna alle basisklusjes (en meer) kunnen worden aangepakt. In totaal heb je 19 sleutels, goed voor zo'n 25 functies. Koop nog een extra momentsleutel en je kunt je hele fiets bijeen sleutelen. Alles opgeteld krijg je zo toch nog veel waar voor je geld ? zeker gezien de professionele kwaliteit van het materiaal.

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Het oktobernummer van cycling.be magazine ligt nu in de winkel en je krijgt er de Crossgids zomaar bij. Daarin vind je een uitgebreide kalender met alle topcrossen, alle renners en een vooruitblik van Bart Wellens, aangevuld met interviews met alleskunner Mathieu van der Poel ('Winnen went nooit'), Sanne Cant ('Blij met Marianne Vos als concurrente'), Maud Kaptheijns, en Peter Van Santvliet, een masterclass crosstechniek met Erwin Vervecken, het debuutjaar van Sven Nys, de favoriete trainingsparcoursen van de profs, veldritnatie Zwitserland, … Het gewone nummer opent met kleurrijke figuur Bram Tankink, de jonge talenten die afgelopen seizoen doorbraken, de Duitse Monika die voor de Vuelta uit reed, de resultaten van de Continental-verkeersveiligheidsenquête geanalyseerd, Sur Place in het Griekse Loutraki en Spaanse Girona, Bekende Velofiel Bart Schols, fietstests van de Canyon Inflite AL- en Stevens Super Prestige-crossfietsen, en veel meer!