Wil je zelf aan je fiets beginnen te sleutelen en wil je het meteen deftig aanpakken, dan is een complete gereedschapskit de ideale manier van aanpakken. Is deze set van Feedback Sports zo goed als hij mooi is?

Feedback Sports levert met de Team Edition Tool Kit (299,95 euro) een stevige set sleutels die kwaliteit uitstralen en verpakt die in een handige en even mooie tas die je kan openen en ophangen: praktisch! Het grootste deel van het gereedschap is intussen door onze handen gepasseerd tijdens het sleutelen aan de vele testfietsen en -onderdelen en daarbij viel ons telkens op hoe mooi én stevig dat materiaal is. Alles is voldoende ruim bemeten, zodat je veel grip en een grote hefboom krijgt.

Naast inbus- en torxsleutels krijg je o.a. ketting-, cassette-, crank-, kabel-, rem- en bracketgereedschap, zodat bijna alle basisklusjes (en meer) kunnen worden aangepakt. In totaal heb je 19 sleutels, goed voor zo'n 25 functies. Koop nog een extra momentsleutel en je kunt je hele fiets bijeen sleutelen. Alles opgeteld krijg je zo toch nog veel waar voor je geld ? zeker gezien de professionele kwaliteit van het materiaal.

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Het februarinummer van cycling.be magazine ligt nu in de winkel en dat is traditioneel de Teamspecial, met alle topteams, transfers, teamfietsen en ons verdict. We verklappen je de belangrijkste transfers, welke renners dit seizoen hun laatste kans moeten grijpen, welke gedaanteverandering Lotto Soudal heeft ondergaan, ... Geraint Thomas vindt dat Froome meer talent heeft dan hijzelf, Jan Bakelants is klaar voor een nieuwe start bij Sunweb, en Jolien D'hoore snijdt een nieuw hoofdstuk aan bij het dominante Boels-Dolmans. We vergeten de cross niet, want Erwin Vervecken ging Fietsen Met Loes Sels, en Mario De Clercq doorgrondt het hedendaagse veldrijden. De actieve fietser ontwaakt uit zijn winterslaap dankzij onze trainingstips voor de eerste toertochten en onze Do's & Don'ts over vermoeidheid overwinnen en indoortrainingen motiverend houden. De tests van de Trek Émonda ALR en BMC Teammachine ALR Disc bewijzen dat alu niet afgeschreven is, de Lapierre Prorace is een moderne en betaalbare hardtail, en nog veel meer materiaaltests!